• hét. máj 6th, 2024

Jön az új Győzike show? Megszólalt az RTL! Ekkortól folytatódhat a műsor…

Nemrég kisebb bombaként robbant a hír, miszerint a Való Világ 10-ben vállalt munkája után Gáspár Győző és családja újra Győzike show forgatásába fog.

Ezt maga az egykori énekes és valóságshowsztár jelentette be Gulyás Márton Partizán című youtube-os műsorában. Kiderült azonban, hogy korán tette.

SorozatWiki oldal megkérdezte az RTL Klubot, hogy terveznek-e új műsort Gáspár Győző főszereplésével, ők pedig elég konkrét választ adtak.

„Gáspár Győzőn kívül senki sem állította, hogy lesz Győzike show. Ha terveznénk a reality folytatásával, akkor ezzel a címmel valóban az RTL Magyarország készíthetné a műsort, de egyelőre nincs tervben a forgatása”

– adta hírül a csatorna.

2016-ban egy szinte ugyanilyen eset történt – emlékeztet a portál. Akkor egy bulvárlap megkeresésére állította azt Győzike, hogy folytatódik a show, sőt azt is tudni vélte, hogy 40 millió forintot fog vele keresni. Az RTL akkor is cáfolni kényszerült az állítást, Kolosi Péter vezérigazgató-helyettes pedig azt is hozzátette, nem is tervezik a show visszahozását.