• szo. ápr 27th, 2024

Elképesztő dolgokat árult el gazdag pasijáról Erdélyi Mónika

Sokaknak szemet szúrt, mennyit utazgat Erdélyi Mónika és lánya, titkos mecénást emlegetnek. Mónika végre megszólalt vele kapcsolatban.

Erdélyi Mónika és lánya, Molli egy évben többször is utaznak külföldre, de gyakran hétvégenként is wellness-szállodákban pihennek itthon. Sokan kérdezik, miből? És az is felmerült, hogy esetleg egy gazdag pasi lehet a háttérben. Néhány napja a YouTube csatornáján beszélt erről. Talán ismerős lehet a mondat: „sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom” – így van ezzel A Mónika-show egykori házigazdája is, aki lapunknak nyilatkozott.

Hogy most van gazdag pasi, vagy nincs, azt hadd tartsam meg magamnak

– nevet Mónika– De magunknak is ki tudjuk fizetni a külföldi utakat. Hogy miből? Nálam takarékosabb ember nincs! Anyukámtól tanultam, hogyan kell okosan spórolni. Én iskolában tudnám tanítani, hogyan kell megfogni a pénzt…

És mintegy „gyakorlásképpen” mindjárt meg is oszt velünk pár tippet.

–Ha az ember egy kicsit is ügyes, rengeteg pénzt lehet spórolni például a szépítkezésen. Évek óta már nem járok fodrászhoz hajat festetni, magam csinálom. Abból a pénzből, amit egy év alatt kifizetnék erre, inkább veszek egy repülőjegyet Amerikába. Műszempillát sem rakatok fel már évek óta – kezdi takarékossági tippjeit az egykori televíziós, aki azt is elárulta, hogy mivel húsvét hétfő után még tart lányáéknál a tavaszi szünet, ismét utazás vár rájuk.

– Úgy tervezzük, hogy valahova külföldre megyünk, melegebb éghajlatra.