• szo. ápr 27th, 2024

Egymásra talált Erdélyi Mónika és Jákob Zoli! Elárulták mi is van pontosan közöttük:

Egymásra talált Magyarország egyik legszebb nője, Erdélyi Mónika és Jákob Zoli! A két közismert személyiség közötti kapcsolat egyre mélyebb, és most végre nyilvánosságra hozták, mi is van pontosan közöttük. “Összejárunk, főzőcskézünk, beszélgetünk…” – vallják be egyszerre, ami tökéletesen tükrözi közös szenvedélyüket és az egymás iránt érzett mély érzelmeket.

Hirdetés

Mónika mesél arról, hogy tavaly nyáron egy rendezvényen találkoztak először, ahol azonnal megérezték egymás humorát és pozitív energiáit. “Azonnal éreztük egymás humorát, poénjait. Aztán augusztus 20-án a kislányommal együtt meghívott magához Zoli a II. kerületi, félkész házába, hogy onnan nézzük együtt a tűzijátékot. A luxusház teraszáról csodálatos kilátás nyílik a Dunára, a Budai Várra.” Egy ilyen varázslatos kezdés után nem csoda, hogy kapcsolatuk gyorsan mélyült.

Azóta, ha csak tehetik, hetente találkoznak, főznek, és hosszú beszélgetéseket folytatnak. Mónika szeretettel beszél Zoliról, mint egy kedves és jó emberről, akihez bármikor fordulhat.

Hirdetés

“Fél év alatt mély barátság alakult ki köztünk, így szívesen belevágok vele egy közös üzletbe is.” Közös érdeklődésük és szenvedélyük a főzés és az utazás, amelyek még közelebb hozták őket egymáshoz. Már közös nyaralásokat és egyéb terveket is szövögetnek, amelyek megvalósításával együtt kívánnak tovább haladni az élet útján.