• szo. ápr 27th, 2024

Fájó veszteség érte Tóth Veráékat

Tóth Vera a közösségi médián keresztül kért segítséget rajongóitól, miután néhány napja eltűnt Muki, a cicája. A helyzet azonban váratlan fordulatot vett, amikor egyesek nem támogatással, hanem éles kritikával és sértő megjegyzésekkel reagáltak.

Vera és párja novemberben fogadta örökbe Mukit, aki hamar a család szívéhez nőtt. Az énekesnő elmondta, hogy a kisállatnak azt követően veszett nyoma, hogy csütörtökön kikéredzkedett az udvarra. Az egyik hozzászólónak volt pár keresetlen szava ehhez a szituációhoz.

„Kivéve, mikor elüti őket egy jármű, kivéve, mikor egy állatkínzó karmai közé kerülnek, és nem utolsósorban kivéve, mikor egy kóbor kutya, vagy vadállat széttépi… Remélhetőleg, ha majd lesz gyerek (bár én inkább remélem nem lesz soha) azt is elengedik 2 évesen (ennyi idős szinten van egy macska), ha kikéretőzik…”

Vera nem hagyta szó nélkül a bántó megjegyzéseket

„Nem szoktam ezekkel foglalkozni, de mostanában érzékenyebb vagyok a kelleténél. Komment a kiscicám eltűnése kapcsán. „Támogató nőtársamtót.” Remélem, jobban érzi magát azóta, amióta leírta ezt nekem. S ezt a felhörpenésemet azért írom le, mert igen aktuális a téma, hogy mi nők milyen könyörtelenül, kegyetlenül tudunk bánni egymással.

Amúgy, ha valaki látta a macskámat Baranya megyében, írjon! Még remélem, hogy hazatalál, így vagy úgy. S azt, hogy szinte sejtése nincs kedves nőtársamnak, hogy ezzel milyen mélyre tud menni egy másik ember lelkében, figyeljünk oda, mérjük fel a súlyát, mielőtt leírunk egy ilyet valakinek.

Mert soha nem tudhatod, hogy mit okozol embertársad lelkében ezekkel a súlyos megjegyzésekkel. 

Mert igen, ezek borzasztóan súlyos megjegyzések, és nem tudhatod, éppen aznap mit tett meg valakiért, hogy mi a háttere annak, hogy igazságtalannak érzi az ilyen beszólást”

– írta az énekesnő.

Via Borsonline