• hét. máj 20th, 2024

Hopp Csilla most először szólalt meg a kisfia halála óta. Ezt a rettenetes dolgot mondta

L L Junior többször nyilatkozott kisfia halálával kapcsolatban, azonban volt  f e l e sége, Csilla ezidáig nem beszélt róla. Most azonban úgy döntött kamerák elé áll, és elmeséli mi történt az ominózus napon.

 

Csilla hangsúlyozta, hogy a híresztelésekkel szemben nincs semmilyen mentális zavara és egyedül is képes felnevelni Lacikát. Volt    f é rje azonban magánál szeretné tudni kisfiát, Csillának pedig csak kéthetente engedné a láthatást, és azt is csak felügyelettel.

 

Junior volt  f e lesége azt mondta, hogy nem múlik a fájdalom és soha nem is fog. Amíg él, hibáztatni fogja magát a történtekért. Csilla végignézte Dávidka tragédiáját, a  b a l eset minden pillanatára emlékszik, szinte nincs olyan nap, amikor ne jutna eszébe az az este.

“Az egész négy másodperc volt” – mondta.

“Jól vagyok, nincsenek pszichés zavaraim. Képes vagyok nevelni Lacikát. Sőt, nagyon is szeretném, és nagyon várom azt a pillanatot, hogy velem legyen.” Elmondta azt is, hogy jelenleg az a legnagyobb félelme, hogy nem tudja, Lacika hogy fogja feldolgozni öccse  h a lálát, hisz ő is végignézte az egész  b a lesetet.

“Nem tudom, a gyerek hogyan gondolkozik ezzel az egésszel kapcsolatban, hiszen nem vagyok ott vele. Nem tudok annyit beszélgetni vele. Viszont, amikor találkozunk, sokszor emlegeti Dávidot. Nem magát a tragédiát, hanem a közös játékokat és programokat.”

Csilla nyilatkozata alatt végig a könnyeivel küzdött, valamint azt mondta, újra és újra lejátszódnak előtte a történtek. Beszélt Dávidkáról, ekkor még egy kicsit mosolygott is, így emlékezett vissza elhunyt kisfiára.

“Az utolsó percekig mosolygott, annyira csodálatos volt az egész lénye. Annyira hálás vagyok azért, hogy én voltam az anyukája. És szeretném, ha az emberek nem ezt a hatalmas  t r agédiát látnák benne, hanem, hogy ő egy igazi csoda” – tette hozzá az édesanya.

“Ha ott sem vagyok, akkor is magamat hibáztatnám, mert nem voltam ott. Vagy mert nem velem volt. Hibáztatom magam. Igen. És szerintem fogom is életem végéig. De Lacikának szüksége van rám, és szüksége van arra, hogy ne hibásokat keressünk” – jelentette kis Csilla.

“Mindent bebizonyítok. Nem a nyilvánosságnak, hanem a bíróságon. És tudom, és bízom benne, hogy olyan ítélet születik, ami jó a gyermekemnek és nekem is. Ez a legfontosabb azt hiszem.”

Dávidka egy orrmandulaműtéten is túlesett néhány nappal a baleset előtt, de édesanyja azt mondta, kisfia jól érezte magát. Ezért arra gondolt, hogy elviszi őt és Lacikát egy zuglói családi rendezvényre. A végzetes nap délutánján fagyizni is elvitte gyermekeit, akik nagyon vidámak voltak, így örült neki, hogy a nehéz hét után szerzett nekik egy boldog napot.

“Jó állapotban hagytuk el a kórházat, nem volt semmi komplikáció. Otthon sem volt semmi, tényleg, még az orra sem vérzett. Annyira jól viselte és ügyes volt. A nehéz hetünk után szombaton szerettem volna a gyerekekkel egy zuglói családi rendezvényen eltölteni egy kis időt. Fagyiztunk. Csak azt szerettem volna, hogy kikapcsolódjanak” – mondta elcsuklott hangon Junior exfelesége.