• vas. máj 5th, 2024

2 PERCE ÉRKEZETT: baleset ! Közel 5 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 5 kilométeres

Az M0-s autóúton a 70-es km-nél az M3-as autópálya felé vezető oldalon egy személyautó szalagkorlátnak ütközött. A helyszínelés idejére a belső sávot lezárták.

A kamiontilalom este 22 óráig van érvényben.Az M5-ös autópályán, a Röszke felé vezető oldalon, a 120-as és a 126-os km között burkolatjavítás miatt a belső és a külső sávot lezárták, a forgalmat a leállósávra terelik.A közeli Petőfiszállási pihenőt nem zárták le, de az autópályára való felhajtásnál megszűnt a gyorsítósáv, ezért fokozott figyelemmel közlekedjenek!

 Az M6-os autópályán a 168-as és a 169-es km közötti alagútláncban, karbantartási munka miatt a Pécs felé vezető oldalt lezárták. A forgalmat az ellenkező, főváros felé vezető oldalra terelik át, ahol irányonként egy-egy sáv járható. Előzetes: 14-es főúton Győr térségében, a 4-es km közelében új csomópontot építenek. Az aszfaltozási munka miatt a jövő héten, kedden 7.30 órától 18.00 óráig sávlezárásra és jelzőőrös irányításra lehet számítani. Napközben torlódásokra lehet számítani, ezért Győr és a Vámosszabadi határ között közlekedők, hosszabb menetidőre készüljenek!

Híd Kárpátaljáért programhoz kapcsolódóan Magyarország Kormánya 5 segítségpontot jelölt ki az érintett önkormányzatokkal és karitatív szervezetekkel közösen. A segítő pontok a következő helyszíneken találhatóak:Záhony, Ady Endre út 79.Barabás, Árpád utca 28. – Petőfi Sándor Művelődési HázLónya, Árpád utca 113. – Művelődési HázBeregsurány, II. Rákóczi Ferenc utca 1. – KastélyparkTiszabecs, Rákóczi Ferenc utca 13. – II. Rákóczi Ferenc Körzeti Általános IskolaRészletek: https://www.utinform.huHatárokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: http://www.police.hu