• hét. máj 20th, 2024

Drámai pillanatok. Zokogva omlott össze Berki Krisztián a kamerák előtt, kiderült a fájdalmas igazság

Berki Krisztiánt még sosem láttuk annyira megnyílni és elérzékenyülni, mint a a Life TV-n futó Összezárva Hajdú Péterrel műsorban.

 

Hosszú éveken keresztül volt rossz kapcsolata alkoholproblémákkal küzdő édesanyjával, állandó volt a konfliktus. 9 éves volt, amikor szülei elváltak, és egy rossz befektetés miatt mindenük odalett. Mégis ami lelkileg a legjobban megviselte Berki Krisztiánt, és végigkísérte élete során, az a szeretethiány volt.

 

„Mindenkinek az életében kell legyen valaki, akinek meg tud ugy nyilni, mint néha még saját magának sem. Hajdú Péter ilyen, persze kell hozza helyzet, alkalom, és kérdés. Őszinte kérdés, ami őszinte választ eredményez. Péter őszintén kivancsi volt én pedig őszintén válaszoltam, mert biztos vagyok benne, hogy a felvállalt és bevallott hibák, az élet, különösen a gyermekkor fájdalmai es történései, ha szembenézünk velük, előre visznek. Előre visznek engem, és tanulnak belőle sokan mások, akiknek valamikor ugyanerre lesz erejük. Maguknak a tükör előtt, a párjuknak, egy szerettüknek, kérdésre vagy netán kérdés nélkül is. Szembenézni önmagukkal. Igen, minden fajta mentség, indok és felmentés nélkül pontosan tudom a hibáimat. De egyet úgyszintén tudok, ha hibáztam is…., Nem vagyok több és jobb egyetlen Magyar embernél sem mert én is hibázok….. de ma már pontosan tudom, Én mitől vagyok napról napra erősebb másokkal szemben, hogy én kétszer nem követem el ugyanazt a hibát!” – írta.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ma 22:00 óra LifeTV Mindenkinek az életében kell legyen valaki, akinek meg tud ugy nyilni, mint néha még saját magának sem. Hajdú Péter ilyen, persze kell hozza helyzet, alkalom, és kérdés. Őszinte kérdés, ami őszinte választ eredményez. Péter őszintén kivancsi volt én pedig őszintén válaszoltam, mert biztos vagyok benne, hogy a felvállalt és bevallott hibák, az élet, különösen a gyermekkor fájdalmai es történései, ha szembenézünk velük, előre visznek. Előre visznek engem, és tanulnak belőle sokan mások, akiknek valamikor ugyanerre lesz erejük. Maguknak a tükör előtt, a párjuknak, egy szerettüknek, kérdésre vagy netán kérdés nélkül is. Szembenézni önmagukkal. Igen, minden fajta mentség, indok és felmentés nélkül pontosan tudom a hibáimat. De egyet úgyszintén tudok, ha hibáztam is…., Nem vagyok több és jobb egyetlen Magyar embernél sem mert én is hibázok….. de ma már pontosan tudom, Én mitől vagyok napról napra erősebb másokkal szemben, hogy én kétszer nem követem el ugyanazt a hibát! @lifetvhungary @hajdu.peter.official

a berki ?? (@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés,

forrás