• vas. ápr 28th, 2024

Kitálalt a légiutas-kísérő: Azért kell lehajtanod a fejed vészhelyzetben, hogy hamarabb meghalj és ne kelljen több kártérítést fizetni! BOTRÁNY a javából!

Alább szóról szóra olvashatjátok, amit elmondott nekünk:

” Arra tanítottak minket, hogy azt mondjuk a repülőn utazóknak, hogy hajtsák le a fejüket az ölükbe, amikor a repülő kényszerleszállást hajt végre.  Egy tragédia után a Biztosítási egyezkedéskor halottam az egyik felettestől, hogy bevallotta a jegyzőkönyvön kívül, hogy mi is a csúf és visszataszító igazság emögött a mutatvány mögött, amire kérjük a rémült utasokat.

 AZ, HOGY LEHAJTOD A FEJED AZ ÖLEDBE ELŐRE ÉS ÁTFOGOD A LÁBAD ARRA JÓ HOGY AZ UTAS A FEJÉT EGYENESEN AZ ELŐTT TALÁLHATÓ SZÉKBE FOGJA NAGY ERŐVEL BEÜTNI, AMI GYAKORLATILAG AZONNALI HALÁLHOZ VEZET, MERT ELTÖRIK A NYAKA, CSIGOLYÁJA.

Így  a biztosító társaságnak nem kell annyi kártérítést kifizetnie, mint ha valaki súlyosan és tartósan megsérül vagy esetleg nyomorékká válik egy balesetben. Ezzel a légitársaság gyorsan és egy összegben tudja kártéríteni az elhunytak hozzátartozóit és nem kell éveken át fizetnie a túlélőt.

Igen jól hallottátok! A légitársaság inkább látja az utast holtan, mint hogy sokáig fizetnie kelljen utána neki vagy a hozzátartozóknak.

MILYEN SZOMORÚ, HOGY A PROFIT SOKKAL FONTOSABB, MINT MEGMENTENI AZ EMBERI ÉLETEKET.

A korrekt megoldás, hogy megvédd magad, hogy egyenesen felülve ülsz!

Oszd meg, hogy a még többen megmenthessék hozzátartozójukat!forrás