• pén. máj 17th, 2024

Mindenkit megrendített Koós János halálhíre: így búcsúzik a sztárvilág a legendától

Elárasztották a Koós Jánost búcsúztató, szívhez szóló bejegyzések a közösségi médiát, mindenkit megrendített a táncdalénekes-legenda halálhíre.

Dér Heni szívhez szóló üzenetében azt írta, soha nem feledi Koóst:

„Én, aki ismerhettem,

Én, aki elvesztettem,

Én soha nem feledem.

R.I.P. Jani bá” – írta az énekesnő.

‘… Én, aki ismerhettem, Én, aki elvesztettem, Én soha nem feledem. ‘ R.I.P. Jani bá??????????

Dér Heni (@heni_der_official) által megosztott bejegyzés,

Varga Viktor pár hete még együtt lépett fel Koós Jánossal:

„Isten veled Jani bácsi! Örülök, hogy pár hete még együtt léptünk fel! Én is az utolsó pillanatig szeretnék énekelni, ahogy Te! Vicces voltál, ahogy a zsebedből fésűvel kínáltál, mert kócos vagyok!” – írta.

Keresztes Ildikó is gyászolja az énekes-színészt:

„nincsenek szavak… az angyalok biztos nem fognak unatkozni…” – írta az énekesnő.

?…nincsenek szavak…az angyalok biztos nem fognak unatkozni…?

Ildikó Keresztes (@keresztesildikokeri) által megosztott bejegyzés,

Széki Attila, azaz Curtis mókás képet posztolt a legendáról:

„Isten veled, Jani bácsi” – írta a rapper.

Isten veled ,Jani bàcsi????

curtis4ker (@curtis4ker) által megosztott bejegyzés,

Csonka András is búcsúzott Koós Jánostól:

„Hazugság az, hogy nincsenek pótolhatatlan emberek! Koós János a hangjával, a lényével, az elképesztően népszerű slágereivel az életünk, a múltunk szerves része volt. Műfajának nagybetűs sztárja. Boldog vagyok, hogy ismerhettem!” – írta.

Ábel Anita nagyon örül annak, hogy megismerhette Koóst, aki mindig arra kérte őt, hogy nevessen. A táncdalénekes azt mondta: olyan jó ízű nevetést nem hallott még, mint amilyen Ábel Anitáé.

„2001 New York, akkor készült ez a kép… veled, veletek léphettem fel a kint élő magyaroknak… emlékezetes 2 hét volt… mennyit nevettünk. Utána akárhányszor találkoztunk mindig azt kérted: nevessek, mert ilyen szívből jövő, és jóízű nevetést te még nem hallottál, mint az enyém …Drága Jani, most nem tudok nevetni, de majd a te kedvedért megpróbálom…Köszönöm, hogy ismerhettelek, Isten Veled!” – írta a műsorvezetőnő.

Hajdú Péter zokogott a régi képet látva, amin Koós a tévés kislányával szerepel:

„Drága Jani! Ezen a képen a kislányomat Noncsit tartod a kezedben 10 évvel ezelőtt. Én pedig zokogok, ahogy ezt a fotót nézem. Eszembe jut a 80, születésnapod, ahol Markossal hatalmasakat röhögtél a Frizbiben és a 70., ahol többek között Bajor Imivel, Aradszkyval, Payer Öcsivel és orosz barátoddal Josip Kobzonnal ünnepeltünk. Drága Jani! Most újra a barátaiddal vagy és gondolom jókat mulattok odafönt, de mi itt lent sírunk és emlékezünk. Az angyalok vigyázzanak Rád” – írta a tévés.