• szo. máj 4th, 2024

Hihetetlen fejlemény Hajdú Péter és Sarka Kata válásának ügyében

Két nappal a születésnapja után úgy érez­te, nincs helye az életében egy válásnak.

Nem akar összejönni a válás Hajdú Péternek (42) és Sarka Katának (30). Ezúttal a férj nem ment el a békítő tárgyalásra, így a felek egy ideig biztosan házasok maradnak. Sarka hiá­ba várakozott szerdán az ügyvédjével a Budaörsi Járásbíróságon: a tárgyalás 13 órára volt kitűzve, ám mindhiába. Távolmaradásával Hajdú hivatalosan megszüntette az eljárást, a bíróság semmisnek veszi a keresetüket. Egy új eljárás 32 ezer forintba kerül, és hónapok múlva lehet csak sort keríteni a következő tárgyalásra. Lapunk az okokról kérdezte a showmant.

– Egész egyszerűen nem volt kedvem ehhez az egész felhajtáshoz, semmi sem sürget, ezért döntöttem úgy, hogy nem megyek el. Nem éreztem azt, hogy két nappal a születésnapom után egy válásnak helye lenne az életemben – válaszolta a producer, aki éppen ­fiával, Dáviddal focizott, amikor felhívtuk. A gyerekek édesanyjukkal júliusban költöztek el a producertől.

– A kapcsolatunk Katával nem változott az elmúlt hónapokhoz képest, az viszont nem igaz, hogy háborúzunk egymással, normális a viszonyunk és a kommunikáció köztünk. Elsősorban a gyerekekről beszélgetünk – emelte ki Hajdú, aki elárulta, hogy a gyerektartásban már megegyeztek, azonban a vagyonelosztásról még nem.

Sarka Kata megjelent a bíróság épületében, férjét, Hajdú Pétert azonban hiába várta /Fotó: Pozsonyi Zita

Ahogy azt a Blikk megírta, Hajdú Péter fizet Dávid és Noémi után a feleségének, a jelentős közös vagyonról azonban a bíróság dönt majd, ám csak akkor, ha egyáltalán eljutnak odáig.

– Most a közeljövőben nem tervezem, hogy beadom újra a válókeresetet. Ha Kata beadja, akkor nekifutunk még egyszer ennek az egésznek – jelentette ki Hajdú. Fevetődik a kérdés: lehetséges, hogy még van visszaút a pár számára?

Sarka Katát is kerestük, ő azonban nem kívánt nyilatkozni. Mint ismert, először a feleség adta be a keresetet, a kitűzött őszi tárgyalási napra azonban nem ment el, mondván, egyedül képtelen lett volna végigcsinálni. Ezúttal a producer kezdeményezte a válást, lapunk úgy tudja, hogy a tárgyalás napján értesítette feleségét a távolmaradásról.

Semmissé vált a válóper

Sarka Kata ügyvédje, dr. Imre András a Blikk kérdésére elmondta, hogy Hajdú Péter nélkül az ügyfele nem tud elválni.

– Ez esetben a felperes nem jelent meg, távollétét nem igazolta, ezért a bíróság úgy veszi, elállt a szándékától, az eljárást pedig megszüntette. Valamelyiküknek újból be kell adni a keresetet, utána pedig kitűznek egy újabb időpontot – magyarázta az ügyvéd a Budaörsi Járásbíróság folyosóján.

forrás:http://www.blikk.hu/