• szo. máj 18th, 2024

Először beszélt róla! Csak minden második héten lehet kislányával Dobó Kata

Őszinte vallomás.

Féltve óvja kislánya magánéletét a szépséges Dobó Kata, akit hamarosan megismerhet az ország rendezőként is, hiszen februárban érkezik a mozikba a Kölcsönlakás című mozija.

A színésznő Jakupcsek Gabriellával beszélgetett a Jakupcsek plus című műsorban, ahol kislánya, Szofi is szóba került. A beszélgetésből a Femcafe idézett:

„Heti váltásban van Szofi, egy hetet van velem, és egy hetet az apukájával. Lassan negyedik éve így megy, nagyon szereti az apukáját, rendkívüli módon ragaszkodnak egymáshoz. Azt gondolom, hogy minden szempontból jó ez a rendszer, hiszen így mind a ketten benne vagyunk a kislányom életében – mondta a színésznő a műsorban, majd így folytatta – Igyekszem minél több és minél tartalmasabb időt tölteni a kislányommal (…). Ha előadásom van, akkor nem hagyom ott a napköziben, ko­rábban elhozom. Ha pedig mennem kell, akkor anyukám van vele, ha esetleg ő nem ér rá, akkor van egy nagyon helyes bejárónénim, tizenvalahány éve, akkor ő vigyáz rá. És bármikor számíthatok a páromra, Tamásra is, ha segítségre van szükségem.”

forrás