• pén. szept 20th, 2024

Várkonyi Andrea VÉGRE elárulta amit mindenki tudni akart. Eddig titkolta, de most mindent elmond

Chateléssel kezdődött minden.

Várkonyi Andrea két éve szakított Bochkor Gáborral, akivel 12 évig alkottak egy párt. Nemrég viszont kiderült, a műsorvezetőre ismét rátalált a szerelem. Méghozzá újra egy ismert ember mellett találta meg a boldogságot, új párja ugyanis Zsidró Tamás.

Várkonyi Andrea és a sztárfodrász egy ideig titkolták a kapcsolatukat, ám januárban mind a ketten ugyanazt a fotót tették ki az Instagram-oldalukra, amelyen sejthető volt, hogy egy párt alkotnak. A képen a kutyáik láthatóak, a poszthoz pedig szívecskék kíséretében azt írták: „Szuszival és Nózival…együtt”.

Kapcsolatukról eddig csak szűkszavúan nyilatkoztak, főként azt, hogy jól vannak és alakul a kapcsolatuk.

Várkonyi Andrea viszont most a Hot! magazinnak bővebben is mesélt arról, hogyan találtak egymásra Zsidró Tamással.

„Az első kapcsolatfelvétel írásban történt közöttünk, elkezdtünk chatelni. És mivel a levélváltásaink által is szimpatikus volt, kíváncsivá tett. Aztán annyira megvolt az összhang, hogy viszonylag hamar eljutottunk odáig, hogy jó lenne személyesen is találkozni” – mesélte a lapnak a műsorvezető, aki azt is elárulta, hogy kapcsolatuk előtt sok időt töltött egyedül, komoly önvizsgálatot tartott és tisztázta magában, mi az, amit akar és mi az amit semmiképp sem.

Azt mondja, hogy az agressziót és a dominanciát egyáltalán nem tudja elviselni, ugyanakkor kész kompromisszumot kötni olyan esetekben, mint például a dohányzás. Bár ez jelenlegi párjánál nem játszik.

„Tamás olyan férfi, akihez minden tekintetben tudok kapcsolódni. Amit ő tud, amit ő nyújt gondolkodásban, az közel áll hozzám, be tudja indítani az érzelmeimet. Negyven pluszosan már mélyebb, stabilabb érzésekre vágyom, nem pedig hullámvasútra. Egyelőre minden jól alakul, de nem költözünk össze, és még nem is tervezünk ilyesmit”– mondja a jövővel kapcsolatban Várkonyi Andrea, aki a sztárfodrászhoz hasonlóan szintén nagyon elfoglalt.

„Kialakított életünk van és ahhoz, hogy ezt összehangoljuk, komoly logisztikára van szükség”– fogalmaz a műsorvezető a Hot!-nak. via