• szo. máj 18th, 2024

Pofátlan dolgot tett Kulcsár Edinával a férje. HOGYAN tehette ezt?

Csutiról sokan hiszik, hogy egy teljesítmény nélküli celeb, aki a felesége hátán felkapaszkodva éri el az üzleti sikereit. A férfi elismeri, hogy sok mindent köszönhet feleségének, azonban ő meg pénzügyi területen profi.

Egy Szeged méretű város lakosságának megfelelő ember, azaz több mint 160 ezren követik Csutit polgári nevén Szabó Andrást. Egy-egy bejegyzésére átlagban tízezer lájk érkezik, ami felett a reklámozók sem hunyhatnak szemet.

És hogy ebből meg lehet élni? Nem is rosszul! Csuti már tinédzserkorában érdeklődött a pénzügyi szakma felé, 19 évesen alapította az első cégét, a szakma csínját-bínját pedig 13 évnyi pénzügyi régióigazgatóként szerezte meg.

Innen csak egy jó nagy ugrás volt a közösségi média világa, amit – nem tagadja – a feleségének, Kulcsár Edina szépségkirálynő, modell, műsorvezetőnek kö­szönhet.

– Az Instagram-oldalamat a TV2, Ázsia Expressz című műsora után indítottam el. Valójában ez a mai napig hobbi, az más kérdés, hogy már ezen a területen is mérhető bevételeket tudok produkálni.NYILVÁNVALÓ, HOGY A FELESÉGEMNEK KÖSZÖNHETEM EZT A MŰSORT, A MŰSORNAK PEDIG AZ ORSZÁGOS ISMERTSÉGET.

Amikor Andrástól azt kérdezzük, hogy igazak-e azok a városi pletykák, miszerint az oldalán értékesített reklámokkal húszmilliót keresett egyetlen év alatt, így válaszol:

– Pontos számokat nem tudok mondani, és nem is szeretnék, hiszen számos más területen működtetek vállalkozásokat, van egy kijelzővédelemmel foglalkozó franchise üzletem és egy marketingügynökségem.  A közösségi oldalak kezelését Edinától tanultam el, ő az, aki az ügynökség ars poeticáját is kitalálta.  forrás