• szo. szept 21st, 2024

Kitálalt Hajdú Péter: ilyen anya valójában Sarka Kata! Bevallom őszintén, hogy EZT SOHA nem tudtam volna elképzelni róla….

„Kata nagyon jó anya,és mivel a gyerekek ott élnek vele, nekem 120 százalékon kell teljesítenem, hogy azt mondják: hú, de jó volt apánál! Ha valaki olyan élethelyzetbe kerül, hogy külön kell élnie a gyerekeitől, akkor megpróbál minőségi időt tölteni velük, amikor együtt vannak. Ez abszolút így van az esetemben is: mindig próbálok valamilyen közös programot szervezni Noncsival és Dáviddal.Csak mostanában gondolkodtam el azon, hogy amíg együtt éltünk, nem voltam ennyire aktív apa., most viszont jó előre megtervezek mindent” – mondta a Best Magazinnak Hajdú Péter.

Közel 2 éves jogi huzavona után végre papíron is különváltak Sarka Kata és Hajdú Péter útjai. Sokáig ment az egyezkedés, hiába kötöttek ugyanis házassági szerződést, Sarka Kata azt lapértesülések szerint semmisnek nyilvánította. Így, szerény számítások szerint is, több száz milliós vagyon sorsáról kellett megállapodniuk. Habár a sztárpár válásánál nem ez volt a mérvadó, és sokan ódzkodnak a papírozástól, az ilyen és ehhez hasonló ügyek békés és zökkenőmentes intézésére még mindig ez ma a legjobb jogi lehetőség Magyarországon.-írja a https://www.penzcentrum.hu/