• hét. okt 7th, 2024

Súlyos műtét vár Schobert Norbira. Az is lehet, hogy nem éli túl???

 

Súlyos műtét előtt áll a magyar fitneszguru.

Norbi korábban részt vett egy triatlonversenyen, ahol azonban súlyos balesetet szenvedett. Emiatt már lassan harminc éve él és tornázik törött gerinccel.

„1989-ben egy triatlonversenyen hatalmas jégeső volt, én pedig a biciklivel megcsúsztam, és egy járdaszegélynek csapódtam. Akkor eltört a gerincem, két csavarral rögzítették a csigolyáimat. Egy csapásra véget ért a versenysportolói pályafutásom” – mondta el a Blikknek Norbi, akinek az orvosa akkor az aerobicot javasolta rekreációként.

Norbinak olyanannyira megtetszett az aerobic, hogy végül úgy döntött, erre teszi fel az egész életét, egy egész cégbirodalmat épített ki.

Az évek során gerincfájdalmai azonban nem csillapodtak, sőt, erősödött, emiatt gyakran szedett fájdalomcsillapítót is.

„Szeretnék újra életvidám lenni, még jobb férj és apa, erre vágyom. Aki ilyen súlyú problémával él együtt, az nemhogy sportolni nem tud, hanem megkeseredik, én pedig nem akarok idáig eljutni” – jelentette ki elszántan Norbi.

Rékával úgy döntöttek, hogy a  műtét után elutaznak Görögországba néhány napra, hogy kipihenjék a megpróbáltatásokat. Norbi a jövőben motivációs előadásokat, edzeséket szeretne tartani, ehhez pedig lelkileg is fel kell töltődnie.