• szo. ápr 27th, 2024

Tóth Gabi végre megtörte a csendet, egyértelmű üzenetet küldött- fotóval

Tóth Gabi sokáig csak csendben hallgatott és a közösségi médiától is tartózkodott, most azonban, hogy nem csillapodnak a kedélyek, több dolgot is közölt.

Tóth Gabi finoman szólva is sok kritikát kapott az elmúlt időszakban és a leggyakrabban szóbakerülő téma az anyai teendői elhanyagolása volt. A botrány kirobbanása után Krausz Gábor hagyta el közös otthonukat és magához vette Hannarózát is, sokan azt hitték, hogy végleg. Nem tudhatjuk, hogy a háttérben mi történik és a két szülő mit egyeztetett le egymással, de az biztos, hogy Gabi tudta: most nehéz időszak áll előtte és mivel mindenki őt hibáztatja majd (legalábbis a közvélemény nagyobb és hangosabbik fele), így Krausz Gábornál nagyobb érzelmi biztonságban lehet a kislánya.

Lehetséges, hogy emiatt döntöttek úgy, hogy a kislány átmenetileg az édesapjánál állomásozik, mivel azt mindketten kiemelték a válást bejelentő posztjukban, hogy Hannarózát továbbra is közösen, szeretetben és egyetértésben nevelik majd.

Bár Gabi most fokozottan nagy érdeklődésnek van kitéve és szó szerint még az átlagember is minden lépését fotózza, még az is elképzelhető, hogy időnként látogatta kislányát, vagy hogy néhány estét nála is töltött a gyermek, a szentendrei otthonban.

Az is biztos, hogy ez a fokozott figyelem nem egészséges egy ilyen kis csöppség fejlődésének, nemrég például Gabi feljelentett egy fotóst, aki már a magánlaksértés határát feszegette azzal, hogy otthona kerítésén felmászva próbált minél pikánsabb képeket készíteni Gabiról és feltételezhetően új kedveséről is.

Azonban minden csoda három napig tart és úgy néz ki, hogy Gabi is kezd visszatérni a régi kerékvágásba. Túl van két sikeres fellépésen, ami bitrányoktól mentes volt és olyanok jelentek meg ott, akik vagy csendes érdeklődők voltak, vagy az énekesnő aktív támogatói, így nem történt semmilyen abúzus.

Gabi a közösségi médiában sem volt aktív, azonban most úgy néz ki visszatért és egyértelmű üzenetet küldött az utálkozóknak abban a témában, ami valószínűleg a leginkább fáj neki: miszerint nem szereti a kislányát és nem jó anya.

Az utóbbi időben több fotót is megosztott, ahol Hannarózával közös, intim, igazi anya lánya pillanatokat élnek át, ezzel is tudatva az emberekkel, hogy ő elsősorban édesanya és csak azután nő, kislányát pedig sosem hagyja majd magára.

Most megmutatjuk az elmúlt 1 hét Hannarózás posztjait, melyeket az énekesnő tett ki. Oldalán (érthető okokból) a kommentelés lehetőségét kikapcsolta, de like-ok így is szép számmal találhatóak a képeken. Vastaggal kiemelve az énekesnő kommentárjait jelöltük, melyeket a fotókhoz fűzött:

Mindenem #angyalokléteznek