• szo. ápr 27th, 2024

Hihetetlen! 77 éves nagymamára 3 férfi támadt rá ATM-nél: Hamar rájöttek, hogy nagyon rossz emberbe kötöttek bele

Egyvalamit már korán megtanultam a nagyszüleimt, hogy nincs értelme velük szórakozni. Tudod, hogy hogyan fog végződni. Ez mindenképpen igaz 77 éves nénikére akit a napokban három férfi támadott meg miközben készpénzt próbált meg felvenni az ATM-ből.

Amikor ott állt, eltakarva a PIN kódját, észrevett valakit, aki közeledett felé. Mielőtt még cselekedni tudott volna, két férfi ellökte. Ezután megjelent egy harmadik férfi is.

Az egyik átnyúlt a néni felett akit a kisvárosban csak “Pupi néninek” hívnak, és megpróbált 90 000 forint értékű fontot kivenni a számlájáról.

A néninek gyorsan kellett cselekednie,  különben ki fogják üríteni a számláját, ellopva minden pénzét.

Amikor az egyik férfi nem figyelt Pupi néni megragadta a férfi gallérját és teljes erőből a bankautomatához ütötte a fejét.

Sikerült háromszor megütnie a férfi fejét a gépen, a rablók azonnal menekülőre fogták.

Az egyik ok, ami miatt a rendőrség könnyen azonosította a férfit, az a fejsérülés volt. Mindhárman később beismerték bűnösségüket a bíróságon, és börtönbe kerültek.

Az ügyész szerint a rablók azért mentek a kisvárosba, hogy könnyű célpontokat találjanak.

“Ők nem törődtek azzal, hogy ez hogyan befolyásol engem” – mondta a néni. “Ez kétségtelenül megváltoztatta az életemet, soha nem lesz már olyan magabiztosságom, mint régen.”

Mivel a néni három testvérével nőtt fel, és hetente négy napot edzett a tornateremben, szerencsére olyan kitartása volt, amire a rablók nem számítottak.

Hajrá Pupi néni! Remélem, megtanította ezeknek a srácoknak a leckét.

Természetesen senkinek sem szabadna kirabolni másokat, de három fiatal férfi egy 77 éves nagymamának támadni? Ez egyszerűen gusztustalan.

Oszd meg ezt a cikket barátaiddal Facebookon, hogy tiszteletet adhassunk a vasöklü nagymamának, Pupi néninek!