• sze. máj 8th, 2024

Hófehér koporsóban temették el a 4 gyerekes anyát, aki szülés után…

Péntek este családja eltemette Vandát. A fiatal nő néhány héttel ezelőtt adott életet a negyedik gyermekének, a kis Gergőnek. Mind a ketten jól voltak, ám amikor hazaengedték őket, az édesanya rosszul lett. Kórházba kellett szállítani, ugyanis azonnali műtétre volt szüksége, de ezt már nem élte túl, meghalt. Családja képtelen feldolgozni az elvesztését. Egy négygyermekes anya életét vesztette Tasson, szomorú körülmények között – számolt be róla a Metropol. A 28 éves Vanda nemrég hozta világra negyedik gyerekét, a kis Gergőt.

Miután hazamentek a klinikáról, az anyuka egészsége megromlott. Sürgősen kórházba vitték, és műtétre vitték. De már nem élt túl, és meghalt. Vandát pénteken este temették el a tassi temetőben. Vanda császármetszéssel szült. A Ripost korábban arról írt, hogy Vanda és családja sok ideig Németországban élt, ahonnan két évvel ezelőtt hazaköltöztek Tassra 3 gyermekükkel. Császározták Vandát: Ahogyan azt a Ripost is megírta, Vanda és családja sokáig Németországban lakott, ahonnét két évvel ezelőtt 3 gyermekükkel költöztek haza Tassra. Szerettek volna még egy kisbabát: – mondta korábban Kucsera Imre a lány édesapja. „Én megpróbáltam lebeszélni Vandát, mondtam neki, hogy talán jobb volna, ha Németországban szülne, pont úgy, mint a korábbi alkalmakkor, de ő biztonságban érezte magát, így végül Magyarországon császározták meg” – fogalmazott az apuka.

Otthon lett rosszul: Imre szerint minden rendben alakult, hamar haza is engedték Vandát. „A lányom nem kapott vérhígító injekciót, csak tablettát, amit szednie kellett. Pontosan azt csinálta, amit a doktor mondott neki, de mégis, tíz napra rá otthon rosszul lett. Kihívták az ügyeletet és a mentőket, de időközben elmúlt a rosszulléte, így nem akart elmenni a mentővel. Végül a férjével azt mondták, az orvos döntse el, hogy mit csináljanak, ő pedig vizsgálatok nélkül közölte vele, hogy csak ki van merülve és folyadékra van szüksége. Aztán pár nappal később, vasárnap este felhívott a férje, hogy nagy baj van… Be kellett vinni a kórházba, mert azonnali műtétre volt szüksége. Ezután már csak azzal hívtak fel, hogy meghalt a lányom…” Ripost.hu