• vas. ápr 28th, 2024

Ezt tették velünk a nászutunkon a horrorszállodában

Egy házaspár megrázó, mégis igaz története.

Amikor az ifjú pár, Magdalena és Andrew Beaton megérkeztek nászútjukra a napsütötte Spanyolországba, sokkolta őket a szálloda állapota. Bár a külföldi szállásfoglalás csupán a fotók alapján mindig kockázatos, de még ez a brit pár sem gondolta, hogy a romantikus út egy rémálommá válik.

Amint bejelentkeztek a Mallorcán található, kedvező árú üdülőhelyre, ledöbbentek a látottakon.

– Voltak rossz vélemények, de voltak jó vélemények is, amelyek arról írtak, hogy nem olyan rossz a szállás, mint ahogy sokan lepontozzák – magyarázta Magdalena. – Összesen körülbelül 860 fontot (371 ezer forint) fizettünk, beleértve a transzfert és az extra csomagokat. Azt írták, hogy a szálloda egyszerű, de ez számunkra nem jelentett problémát, feltéve, hogy tiszta, mert amúgy is ki akartunk menni felfedezni a környéket. Már amikor földet ért a gépünk és felmentünk a transzferpulthoz, a sofőr megkérdezte, hol szálltunk meg, majd mikor elmondtunk, csak nevetett. Ez már gyanús volt.

A nő szerint a bejelentkezéskor kaptak egy-egy műanyag poharat, és azt mondták, ezekkel menjenek majd a bárba, ha italt akarnak rendelni. Amikor italt kértek, megdöbbentek, hogy a pultos kérte tőlük a műanyag poharat – ugyanazt a poharat, amibe másnap a kávét tölthették.

Azt várták, hogy használjuk az alkoholos italhoz, a teánkhoz, a gyümölcslevünkhöz, a kólához, az üdítőkhöz. Mindent ugyanabba a pohárba töltöttek. Ráadásul még csak el sem mosták őket rendesen, én mostam el őket magunknak a saját tusfürdőmmel

– magyarázta Magdalena, aki szerint a fürdőszoba is hagyott némi kívánnivalót maga után.

A fürdőszoba undorító volt. Mocskos volt az egész, kosz volt mindenhol, szőrszálak, foltok voltak a felületeken. Felhívtam a recepciót, és türelmet kértek. Másnap délig senki sem jelentkezett, így vettünk fertőtlenítőszereket és kitakarítottuk a fürdőt. Megpróbáltuk felvenni a kapcsolatot a szállásfoglaló oldallal, hogy átköltözhetünk-e másik helyre, de nem értünk el vele semmit.

A pár így önállóan kezdett másik szállodát keresni, majd végül megkönnyebbülve ültek be egy kávézóba, ahol rendes csészéből kortyolhatták a gőzölgő italt. A pénzt ugyan nem kapták vissza, de legalább a nászút többi része kellemesen telt – írja a Mirror.