• pén. máj 3rd, 2024

„Volt megcsalás is”: Több ismert nővel is hírbe hozták Kucsera Gábort

Tápai Szabina és Kucsera Gábor házassága 10 év után zátonyra futott, Szabina pedig nem titkolja volt náluk megcsalás is.

Valószínűleg azok a hírek sem tettek jót az utóbbi időben a kapcsolatuknak, miszerint Kucsi szemet vetett egy csinos, ismert nőre, akivel a TV2 sikerműsorának forgatásán melegedhettek össze.

Mivel nyíltan ki lett jelentve, hogy voltak megcsalások is a kapcsolatukban, azóta a család közeli barátja pedig azt is elárulta, több félrelépésről is beszélhetünk, ismét beindultak a találgatások, mégis kik lehetnek azok az ismert nők, akik mellett a sportoló a pillanatnyi boldogságot kereste.

Szabina arról is kifejtette a véleményét, mit gondol arról, hogy férjét, a 27 éves Sydney van den Bosch-sal boronálták össze a Farm VIP forgatásán.

„Elég sok mindent tudok a férjemről – hogy mit, azt megtartom magamnak –, mindent megbeszélünk. Amikor ezt a hírt hallottam, reakcióra se méltattam, nem hívtam fel Gábort, hogy kérdőre vonjam. Nem ez volt az első alkalom, hogy hasonló hír röppent fel. Ilyenkor összefogunk, és kitaláljuk a megoldást. Négyszemközt átbeszéljük, hogy mit tehetünk annak érdekében, hogy a lehető legkevésbé sérüljön a kapcsolatunk a külvilágból érkező támadások hatására” – mondta akkor Szabina, amire a férjének is ugyanez volt a reakciója.

„Ezt a pletykát magyarázatra sem méltatom. Annyi mindenkivel összehoztak már, hogy csak kuncogni tudok az ilyen kitalált, kattintásvadász híreken” – nyilatkozott szűkszavúan a kajakos, ám ezzel a közvéleményt abszolút nem győzték meg.

Kucsera életében fontos szerepet játszott Sári Évi, hiszen amikor a kajakos először szakított Tápai Szabinával 2009-ben, összejött az énekesnővel, akivel úgy tűnt boldogabbak mint valaha, majd Kucsi 2012-ben hirtelen visszatért kézilabdázó szerelméhez.

Emellett, 2008-ban, az első szakításuk előtt szóba hozták Liptai Claudiával is. A sztárkajakos akkor került a képbe, amikor a műsorvezető 2008-ban 40 napot töltött Afrikában a Sztárok a fejükre estek című kalandshow forgatásán, ekkor azonban mindent tagadtak, erről pedig azóta sem érkezett semmiféle megerősítő hír.

(ripost.hu)