• csü. márc 28th, 2024

Hódi Pamela kiakasztotta a netezőket bikinis fotójával. Ez a baj vele:

Az utóbbi időben Hódi Pamela Instagram-oldalán megsokszorozódtak az alakjáról szóló kommentek. Szinte minden kép alatt, amelyen nem csak az arcát lehet látni, olvasható olyan megjegyzés, ami a fogyásáról szól.

A nyári melegben a sztáranyuka is a medence mellett frissült fel, napozás közben készített magáról egy bikinis felvételt. 

Hódi Pamela alakjára írt kommentek

A kék bikiniben jól látszik, milyen karcsú. A hozzászólók nem hagyták ezt említés nélkül ezúttal sem, megjegyezték, mennyire másképp néz ki, mint korábban. Itt nézheted meg a friss, bikinis képet róla.

Hónapokkal korábban a Drágám, add az életed! forgatásán így nézett ki.Hónapokkal korábban a Drágám, add az életed! forgatásán így nézett ki.Fotó: TV2/Drágám, add az életed!

Néhányan aggódnak a 33 éves hírességért. Akadnak olyan rajongók, akik szerint átesett a ló túloldalára, túl vékony lett. 

„Egy betegség jut rólad eszembe. Csak még nem tudom melyik. Az anorexia vagy a bulimia? Értem, hogy de jó vékonynak lenni, csak tudni kell, hogy van az a vékonyság, ami már nem tud szép lenni. Te egy élettel teli, vidám nőként vagy bennem. Ez most nem az Pamela, hanem az, amikor kivizsgálásra küldenélek.”