• pén. ápr 26th, 2024

Elképzelhetetlennek tűnik, mégis megtörtént! Dráma! Sikítva rohant ki a kisfiam a medencéből! Amikor megláttam a fürdőnadrágját, azonnal tudtam hogy…

Az ötéves kisfiú a családjával nyaralt épp. Az anya azonban egy hangos sikításra lett figyelmes.

Az anya rettentően félt, mert még soha nem hallotta a gyermekét ennyire kínkeservesen sikítani. Tudta, hogy a fájdalom miatt van, de fogalma sem volt arról, hogy mi történt pontosan. Egyetlen anyának sem szabadna ilyesmit hallania.

Kiderült, hogy a medencében játszva az úszónadrág hálója rátekeredett a kisfiú nemi szervére. A kétségbeesett anya segítségért kiáltozott, míg végül hoztak neki egy ollót. Nem tudták leszedni, így a szálloda személyzete felajánlotta neki, hogy valaki a kórházba viszi a gyermeket. Az anya elfogadta a felajánlást, hiszen számára most a gyereke egészsége volt a legfontosabb.


Az orvosok megállapították, hogy a háló annyira erősen csavarodott a fiú nemi szervére, hogy tényleg orvosora volt szükség, hogy gond nélkül el lehessen távolítani. A fiúnak érzéstelenítő injekciót kellett adni, hogy ne szenvedjen. Csak ezután tudtak nekiállni a műveletnek az orvosok.

A beavatkozás után a gyermeknet még órákon át benntartották megfigyelésre. Meg kellett róla bizonyosodni, hogy a húgyutak nem sérültek.

Kiderült, hogy nem ez a kisfiú volt az első, akinek rossz élménye van az ilyen típusú fürdőruhákkal. A kórház személyzete elmesélte, hogy pár héttel ezelőtt is egy nagyon hasonló esettel szembesültek.


Az anya úgy döntött, hogy cselekednie kell. Senkinek nem szabadna ugyanezt átélnie. Most arra sürgeti a többi szülőt, hogy ha ilyen szabású fürdőruhája van a gyereknek, akkor vágják ki belőle a hálót. Emellett még felkereste a nadrágot gyártó céget, hogy beperelje.

A cég hivatalosan elnézést kért az esetért és vállalta, hogy kivizsgálja az ügyet.

Forrás