• ked. okt 1st, 2024

KITÁLALTAK AZ ISMERŐSÖK, ÍME A SZAKÍTÁS IGAZI OKA: “ZSÓFI ÁTÉLTE, MILYEN, AMIKOR SHANE-BŐL EGYSZER CSAK ELŐTÖR A …”

KITÁLALTAK AZ ISMERŐSÖK, ÍME A SZAKÍTÁS IGAZI OKA: “ZSÓFI ÁTÉLTE, MILYEN, AMIKOR SHANE-BŐL EGYSZER CSAK ELŐTÖR A …”

Amióta szerda este Szabó Zsófi és Shane Tusup bejelentették, hogy felbontják az eljegyzésüket, mindenki csak találgatta az okokat.

A kommentelők közül sokan a nyelvi akadályokra tippeltek, mint legfőbb okra.

Ám olyan hozzászólok is akadtak, akik olyan részleteket szúrtak ki az eljegyzés felbontásához csatolt képen, hogy azt gondolták: Zsófi és Shane mindenkit átvertek.

Blikknek most végre egy, a párhoz közel álló informátor nyilatkozott, és ő már konkrét dolgokat mondott:

Információi szerint Szabó Zsófi és Shane Tusup szakítása nagyon friss, a kapcsolatnak alig pár napja lett vége, és úgy tudni, a döntést Zsófi hozta meg.

Az ok pedig az, hogy Shane Tusup kifordult önmagából, a romantikus, szerelmes férfi egyszer csak megmutatta azt az arcát, amelyet Zsófi még nem ismert.

“Talán inkább úgy kellene forgalmazni, hogy visszatért a régi énje, az agresszív, erőszakos, üvöltözős, amelyről korábban nem egy történet volt ismert” – árulta el az informátor.

“Zsófi mindenekelőtt édesanya, aki sosem tenné ki a gyermekét olyan embernek, akinek indulatkezelési problémái vannak.

Még akkor sem, ha az illető mérgében „csak” tör-zúz a lakásban, belevág a falva és üvöltözik.

Sosem akarna ilyen emberrel együtt élni, és amikor a hosszú, szerelmes hónapok után eltűnt a szeméről a rózsaszínű köd, és szembesült Shane egyik dühkitörésével, azonnal döntött: visszaadta a gyűrűt – mondta a lapnak egy másik ismerős.