• sze. okt 2nd, 2024

Ezért szakított Szabó Zsófi és Shane Tusup

Szabó Zsófi és Shane Tusup nemrég jelentette be, hogy felbontották eljegyzésüket, amit a rajongók hatalmas döbbenettel fogadtak. Mindenkit váratlanul ért a hír, hiszen nyoma sem volt a problémának, kívülről csak az elsöprő szerelmet látták az emberek.

Alig két hete Shane Tusup még szerelmet vallott kedvesének:

„Boldog magyar anyák napját életem szerelmének! Remélem csodálatos napod lesz! Ez a nap azért különleges, mert a te csodálatos anyai oldalad volt az első rész, amitől mélyen megszerettem! Annyira büszke és szerelmes vagyok beléd, mint anya és nő! Igazán lélegzetelállító! „

Vajon mi történhetett? Látszólag derült égből jött a villámcsapás, bár a közös fotók már egy ideje elkezdtek elmaradozni az oldalaikon.

A KOMMENTELŐK MÁRIS TUDNI VÉLIK, MIÉRT SZAKÍTOTT SZABÓ ZSÓFI ÉS SHANE TUSUP

Mindenkit teljesen váratlanul ért, hogy Szabó Zsófi és Shane Tusup bejelentette: felbontják az eljegyzést.

Hiszen kevesebb mint 3 hónapja, február 22-én jelentették be a jegyességet. Most pedig máris vége a kapcsolatuknak.

Ráadásul mindketten meglehetősen szűkszavúan nyilatkoztak az okokról.

Ugyanazt a néhány szavas közleményt tették fel közösségi oldalukra, melyben közlik az eljegyzés felbontását és azt, hogy a témában nem nyilatkoznak bővebben.

A szakítás azért is különösen meglepő, mert Shane Tusup néhány napja még egy csodálatos szerelmi vallomással kedveskedett Szabó Zsófinak.

Közben Szabó Zsófi posztja alatt a a közösségi oldalán a kommentelők részéről már meg is indult a találgatás.

Legtöbben a nyelvi különbözőséget, akadályokat hozzák fel, mint lehetséges okot a szakításra:

“Nem csodálom, hogy otthagyta a pasas. Komolytalan, felületes nő, megjátszós, nem őszinte.”

“A nyelvi különbözőség a nagy szerelem elmúlása után egy hatalmas hátrány .. nem beszelve a kultúráról …. ilyen esetben nagyon sok kompromisszumot kell kötni és rengeteg türelemre van szükség … különben ez a hatalmas különbség a karácsonyi képeken nagyon látszott …. és most csak azért okoskodom, mert Amerikában éltem sokáig”

„Két külön nyelvet beszélő embernek, jó, hogy nem működik, inkább az eljegyzés volt április bolondja… Mondjuk, idáig is csoda volt…”

„Sejtettem, hogy valami nincsen rendben. Nem voltak közös képek jó ideje…” – írta Zsófinak valaki.

Te mit gondolsz?