• pén. szept 20th, 2024

Hosszú idő után fény derült rá: Ő Bajor Imre lányának párja

Bajor Imre lánya, Lili még 17 éves korában ismerkedett meg Tamással, akivel egy dráma tagozatos középiskolába jártak. Kapcsolatuk ekkor kezdődött, és már több, mint 10 éve töretlenül tart.

„Egy dráma tagozatos suliba jártunk. Nagyon szép fiú volt, minden lány odavolt érte. Soha nem gondoltam volna, hogy valaha is szóba áll velem. Aztán beszélgetni kezdtünk, találkozgattunk, elmentünk együtt Kapolcsra, sátorban laktunk, istenien éreztük magunkat. Így kezdődött…” – mesélte a Story magazinnak.

„Én közben elvégeztem a Színművészeti Egyetemet, elkezdtem dolgozni. Tamás a filmgyártásban dolgozik, mellette filmrendezőnek tanul. Ennek a hajszolt életnek eleinte megvoltak a buktatói. Hajnalban mentünk el otthonról, éjszaka értünk haza, keveset találkoztunk, emberpróbáló, stresszes időszak volt. Egyszer külön is mentünk, de szerencsére hamar visszataláltunk egymáshoz – árulta el a fiatal színésznő, aki egyelőre nem gondol családalapításra. Ő nem a külsőm, hanem a személyiségem miatt szeretett belém. Nem én vagyok a típusa – osztotta meg az olvasókkal őszintén Bajor Lili, aki szerint ez egyáltalán nem okoz köztük problémákat” – fogalmazott.