• csü. szept 19th, 2024

Kiderült a szörnyű igazság!Ebbe halt bele Berki Krisztián

BARÁTJA HALÁLA TEHETTE BE A KAPUT BERKI KRISZTIÁNNÁL

Arról már több orgánum is beszámolt, hogy Berki Krisztián és M. Richard ismerték egymást, sőt barátok is voltak. Egy fénykép tanúsága szerint 2008-ban együtt ünnepelték a Dózsa György úti gázoló születésnapját, meglehetősen teátrális körülmények között, hiszen mindketten szerettek kérkedni a jólétükkel. 

Fotó: Instagram

Nos, hogy menyire volt szoros a pénteken elhunyt két férfi barátsága? Minden jel arra mutat, hogy már kiskamasz koruk óta tartott a cimboraság, ami átszőtte egész életüket. Legalábbis erről tanúskodik a montázs videó, ami vírusként terjed a TikTokon. 

Berki Krisztián és M.Richard gyerekkori barátja volt most már tudjuk mi történt 🕯️😭😭🤧♬ Lelkünkből – Edda Muvek

Ebből kiindulva feltételezhető, hogy Berki Krisztián halálában közrejátszhatott M. Richard halálhíre, hiszen bár az izomcelebet rengetegen vették körül, sosem beszélt senkiről úgy, mint igaz barátjáról. M. Richard pedig az lehetett számára. Ha pedig így volt, akkor biztosan nagyon megrázta a hír, ami matematikailag még eljuthatott hozzá a halála előtt. Az interneten ugyanis éjfél körül jelent meg az első cikk, melyben közölték, hogy a korábban két agyvérzésen átesett és börtönkórházban ápolt Richárd életét vesztette. Információink szerint pedig Berki Krisztián valamivel éjfél után halhatott meg a IX. kerületi lakásban. 

Fotó: Ripost

Könnyen lehet, hogy a 41 éves híresség ekkor nyúlt a kábítószerhez, hogy enyhítse a barátja elvesztése fölött érzett fájdalmát. Persze azt még nem lehet tudni, hogy Krisztián szervezetében is találtak-e kábítószert, vagy csak a lakásban. Erre a kérdésre majd a boncolást követően kaphatunk választ.