• szo. szept 21st, 2024

Összeomlott a kórházban Young G: a kislánya állapotáról van szó

Yong G, azaz VV Béci és Norina kislányának be kellett mennie a kórházba egy húgyúti fertőzés miatt, ahol már közel egy hete tart kálváriájuk. A Bors megkereste a rappert, aki őszintén mesélt kislánya állapotáról.

– Nagyon vártuk már ezt a hétvégét. Terveztük, hogy a kislánnyal elmegyünk Miskolcra. Ott akartuk tölteni a az egész ünnepet. A kicsi tudott volna lenni a mamákkal, kicsit a szabadban lehettek, de mikor engedik a kórházból? Na mikor? Kedden. Hihetetlen. Norina már napok óta bent van a kislánnyal és nagyon-nagyon elfáradt. Ma bemegyek és leváltom, hogy hadd tudjon pihenni egy kicsit.

Neki is vissza kellett mennie a kőrházba, holott 10 hete tudott még csak kijönni. Neki is egy borzasztóan megterhelő időszak most ez. Én meg teljesen tehetetlen vagyok. Nem vagyok orvos – mesélte a Borsnak, és azt is elárulta, minek lehet köszönni ezt a gyötrelmes időszakot:

Félrediagnosztizálásról van szó…hát ilyet hogy lehet csinálni? 

Az emberek tanulnak azért, hogy orvosok legyenek, kitanulják a szakmát, szóval szerintem el lehetne várni, hogy ne diagnosztizáljanak félre egy pár hónapos gyereket. De most ilyenkor mit tud csinálni egy apa? Már elkezdtünk keresni másik orvost, mert ezt a nőt valamiért – emelte a hangját szarkasztikusan – senki nem szereti. Már a magánrendelésen is gondolkodunk” – nyilatkozta Béci.

blikkruzs