• vas. szept 22nd, 2024

MEGTALÁLTÁK A KEDDEN ELTŰNT ISTVÁNT… HORROR GYILKOSSÁG TÖRTÉNT!

Előre megfontolt gyilkosság Biharban: 40 ezret fizettek egy férfinak azért, hogy megöljön egy másik embert!

Három Bihar megyei személy ellen nyomoznak, a gyanú szerint N.I. (Nagy Ioan ) a tett elkövetésére, 8.000 eurót cserébe.

„Az úgynevezett V.T. barátnőjével együtt a gyanúsított R.A. előre kitervelték az áldozat megölését V.I. (Venkli István) (az ún. V. T. férje és R. A. gyanúsított unokatestvére) azzal, hogy harmadik személy szolgálataihoz fordult ilyen cselekmény elkövetése érdekében. Így R.A. határozott N.I. 40.000 lej összegért cserébe a tettet elkövetni. között kötött megállapodás alapján 2021. december 18-án este R.A. elcsábította V.I. egy mellékúton, amely Valea lui Mihaiba vezet, Bărăntău közelében. A sértettet baltával kétszer megütötte fejtájékon, ezt követően a ketten késsel többször megütötték a hastájékon. Az ütések az áldozat halálát okozták. Ezt követően R.A. és N.I. a sértettet a gyanúsított R. A. személygépkocsijával szállították a Valea lui Mihai városon kívül, az egykori homokbánya közelében lévő szántóföldre, ahol elásták a holttestet” – közölték a Bihari Törvényszékhez tartozó Ügyészség ügyészei. sajtóközleményben.

A három gyanúsítottat őrizetbe vették. Beismertek a bűncselekmény elkövetését. Az ügyészek szerint ez az eljárási intézkedés nem érinti az ügy három gyanúsítottja ártatlanságának vélelmét.

A 45 éves érsemjéni férfi – akinek eltűnéséről még decemberben írtunk – elhunyt. Holttestét 2022.04.13-án találták meg.

Tuef Venkli Ilona, az áldozat nővére 2022.04.14-én osztotta meg, hogy előző este megtalálták öccse holttestét Romániában, Erdélyben, Bihar megyében a magyar-román határ melletti faluban, Érsemjénben, a Pásztorgazosi út mellett elásva.

Tavakban és a Sebes-Körösben is keresték Istvánt.

” Romániában, Erdélyben, Bihar megyében a magyar-román határ melletti faluban Érsemjénben él. A családja 2021. december 21-én 9 óra 20 perckor jelentette be, hogy 19-én tűnt el. Eltűnését a rendőrségen bejelentették, de nyilvános körözés még nincs érvényben.
Az eltűnésnek előjele nem volt, az előtte való nap még zenélt a szomszédban (a zenélés a hobbija).