• szo. okt 26th, 2024

M. Richárd halálhíre kering a neten, súlyos betegség gyötörte,30 kilót fogyott a rácsok mögött

A Dózsa György úti baleset okozásáért elítélt férfi korábban a naphire.hu munkatársának panaszkodott a súlyos betegségéről, hogy bármelyik pillanatban meghalhat.

M. Richárd halálhírét a Facebookon található Razzia csoport éjszaka röpítette fel.

– Meghalt Molnár Richárd Információnk szerint rövid betegség után meghalt a Dózsa György úti halálos baleset okozásáért elítélt férfi. Molnár Richárd jogerős büntetését töltötte a Szombathelyi BV intézetben – írta a Razzia. A rémhírnek ellentmond több kommentelő is, akik szerint a férfi életben van, ráadásul azóta a Razzia eltüntette az oldaláról a rémhírt.

Utóbbit erősíti meg a pestisracok.hu értesülése: “Úgy tudjuk, a férfit rendkívül súlyos állapotban a szombathelyi börtönből a berettyóújfalui kórházba szállították, ügyvédei és a család pedig várja a kórháztól a tájékoztatást.”

M. Richárd 30 kilót fogyott a rácsok mögött, korábban a naphire.hu munkatársának arról beszélt, hogy rejtélyes betegség gyötri, bármelyik pillanatban meghalhat, ha nincs mellette egy endokrinológus.

A férfi gyógyíthatatlan betegséggel küzd, 30 kilót fogyott a rácsok mögött Fotó: Virág Márton

– Gyógyíthatatlan betegségben, mellékvese elégtelenségben szenvedek, emiatt nem terhel elég stresszhormont a szervezetem. Emiatt Addison krízis léphet fel, vagyis összeomlik a vízháztartásom. Egy endokrinológusnak kéne elérhető távolságban mellettem lenni, különben a szakemberek szerint bármikor megtörténhet a legrosszabb – magyarázta M. Richárd.

M. Richárd hiába mintafogoly, mégsem kapott kedvezményt, pedig már rég szabadulhatott volna Fotó: Virág Márton

M. Richárdot azért ítélték el 3 év 6 hónap letöltendő szabadságvesztésre, mert a Dózsa György úton 140 kilométeres sebességgel ütközött egy szabálytalanul kanyarodó sofőrrel. A balesetben két ember meghalt, három gyalogos megsérült.

Forrás:Naphire.hu