• pén. okt 25th, 2024

Damu Roland tudta, hogy megfog halni! VIDEÓ – Hiába kapott két oltást…

Damu Roland tudhatta, hogy megfog halni. Volt egy titkolt nagyon komoly betegsége, amiről az utolsó nyilatkozatában azt mondta, soha senkinek nem fog beszélni róla.

Az oltásellenesek a facebookon már örömtáncot járnak Damu halálának híre felett, hiszen a színésznek két oltása is volt, és mégis meghalt.

DE!!!!! Nézd meg először ezt a videó részletet, aztán olvasd el alatta az igazságot!

Ez a videó Damu halála előtt néhány héttel készült. Itt még nem volt koronás, de már tudta, hogy a kétoldali tüdőgyulladás, gégegyulladás, mellhártya gyulladásán kívül van egy másik betegsége is, ami sokkal komolyabb, vagy ahogy Ő fogalmazott sokkal nagyobb a baj.
Ezt nyilván onnan tudta, hogy amikor diagnosztizálták a tüdő gyulladását egy sor másik vizsgálatot is elvégeztek rajta, amiből kiderülhetett valami szörnyű betegség.
Amikor egy ember egy tüdőgyulladáson kívül azt mondja, hogy sokkal nagyobb a baj, az szinte bizonyos, hogy csak rák lehet. Azt nem kell mondani, hogy ha egy tüdőgyulladásra, és egy gégegyulladásra megkapja valaki a koronavírust az szívatóágra kerül, még akkor is ha be van oltva 100X
Ha meg ezen kívül még mondjuk van egy tüdő, vagy gégerákja, akkor a túlélési esélye szinte egyenlő a nullával.
Most pedig mindenki azon lovagol (főleg az oltás ellenesek) hogy na tessék…..hiába volt beoltva kétszer is…ugye, hogy meghalt…
Az már senkit sem érdekel, hogy adott esetben az illető mondjuk a komoly betegségei mellett halálos betegsében is szenvedett.
Az oltás nem örökélet elixír. Aki nagyon beteg, és a szervezete rottyon van, annak az esélyei oltással is csekélyek lesznek.

forrás