• szo. máj 4th, 2024

SZABÓ ZSÓFI is köztük van!!Ezeket az ismert nőket csábította el az évek során Berki Krisztián-Fotók

A celebnők imádják a pénzt faék-egyszerűségű, h í m soviniszta pasikat – ezt a következtetést szűrtük le, amikor egy újabb közismert személy dőlt be Berki Krisztiánnak. Az egykori Fradi-vezér (mostanra Kiszel Tünde férfi megfelelője) saját bevallása szerint már több mint száz nőt vitt az  á g yába, köztük 25 celebnőt.

Még jó, hogy nem mindegyik vállalta be vele a nyilvánosságot, mert most bajban lennénk a listánkkal, amiben összeszedtük, kikről cikkezett a sajtó. Többségük egyébként már rég megbánta, hogy leállt Berkivel. Önnek melyikük jön be jobban? Adjon öt pontot kedvencének!

 

Cserpes Laura

Berki Krisztián legújabb szerzeménye Cserpes Laura, akiről annyit érdemes tudni, hogy a Megasztárban tűnt fel, és 2010-től két évig Fekete Dávid (szintén exmegás) felesége volt.  Az énekesnő nevére rákeresve a Google amúgy nem Cserpes munkásságát dobja ki első helyen, hanem, hogy ő is beállt Berki skalpjainak sorába.

Hódi Pamela

Hódi Pamela divatmodell, akit a közönség az Édes Élet című sorozatban ismerhetett meg Berki mellett. A pár kapcsolatából egy kislány is született, Natasa Zselyke, ám ez sem mentette meg őket a  s z a kítástól. A f a s zi állítólag nagyon kevés időt töltött a családjával, amiből Hódinak végül elege lett.

Kapócs Zsóka

Miután Kamarás Iván elhagyta Kapócs Zsókát, a színésznő Berki Krisztiánnal szűrte össze a levet. K a pcsolatuk nem tartott sokáig, de az a pár hónap pont elég volt arra, hogy Berki  e  l jegyezze Kapócsot. A színésznő viszont Hódival szemben jóval hamarabb rájött, hogy szíve választottja tojik a családra, így hamar kidobta. Azóta pedig úgy megbánta az egész affért, hogy beszélni sem hajlandó róla.

 
comettrend 03

Oszter Alexandra

Kapócs előtt gyűrűs  m e n yasszonya volt Berkinek Oszter Alexandra is, aki szintén egy hatalmas fekete foltnak tartja az életében a volt focivezért. Szakításuk után hat évvel a színésznő úgy nyilatkozott, igazából neki csak d*gásra kellett Berki Krisztián.

Regős Lili

Regős Lilit a világ egyik legjobb testű nőjeként tartják számon. A többszörös fitneszbajnok, fitneszmodell az idomain kívül azzal került legutóbb a címlapokra, hogy volt egy kisebb afférja Habony Árpáddal. Persze, ne feledkezzünk meg arról sem, hogy korábban Berki Krisztián  n ő j e    volt ő is, vagyis neki és Kapócsnak köszönhetően Berki és Habony már minimum kétszeres lyuksógorok.

IMG 7145

Sónyák Szilvia

Szintén fitneszmodell volt a  P l a y boynak is  l e v e tkőző Sónyák Szilvia, akinek a keze naná, hogy meg lett kérve Berki által. Sónyák később a Mokka egyik adásában elmondta,  Berki nagyon csalfa, emiatt volt hullámzó a   k a pcsolatuk, mivel többször is kiderült, hogy  m e g csalta. De “nagyon jó duma van ott”, ő meg naiv volt és  s z e relmes.

sonyak

Fotó: TV2

Szabó Zsófi

A Jóban Rosszban volt színésznőjét Berki SMS-ben szedte fel, és a jól bevált forgatókönyv szerint a faszi   m e n yasszonya is lett. Összetartozásukat tetoválásokkal fejezték ki, amit a    s z a kítás után Szabó Zsófi alig bírt eltávolíttatni. Azóta a sorozatszínész is érzi, mennyire ciki felvállalni Berkit.