• vas. máj 5th, 2024

MEGSZAKAD A SZÍV! 52 ÓRÁS VAJÚDÁS UTÁN SZÜLTE MEG GYERMEKÉT AZ ANYUKA TUDVÁN MÁR NEM ÉL, MERT.. DE AZ IGAZI SZOMORÚSÁG CSAK UTÁNA KÖVETKEZETT:

Megszakad a szív. A 20 hetes ultrahang vizsgálatra izgatottan érkezett az amerikai Megan Stiles (26). A háromgyermekes édesanya alig várta, hogy megtudja, ezúttal fia vagy lánya születik-e. Ám percekkel az után, hogy meglátta kisfiát a képernyőn, egy világ dőlt össze benne.

 

– Miután lemosták Davidet, azonnal a mellkasomra fektették. Ez számomra óriási dolog volt, mivel az első három gyermekemet császárral szültem, és most először foghattam meg az újszülött babámat. Próbáltam minden apró porcikáját, vonását megőrizni, az emlékezetembe vésni. Nem hiszem, hogy lett volna bárki a szülőszobában, aki könnyek nélkül kibírta. Keserédes pillanat volt. Tudtam, hogy nem él, mégis arra vártam, hogy felsír, vagy megmozdul – emlékszik vissza Megan a szülés utáni pillanatokra.

Ennél is borzasztóbb érzés volt számára, amikor rájött, nincs olyan parányi ruhácska, amibe fel tudná öltöztetni, hogy végső búcsút vegyen Davidtől – David ugyanis alig 510 grammal, 28 centivel jött világra. Mivel Megan 9 éves kora óta horgolt, készített neki egy ruhát.