• pén. szept 20th, 2024

Hogy merte? Kamilla hercegné megalázta Erzsébet királynőt. Olyat tett a királynővel, amire Diana hercegnő sosem volt képes.

Olyat tett a királynővel, amire Diana hercegnő sosem volt képes.

Aki a brit uralkodói házba bekerül annak nem könnyű megtanulnia és megszoknia azokat a szigorú illemszabályokat, amikre már „ezer éves” előírás van.

Az újonnan beházasodó nőknek nincs szerencséjük, hiszen a hagyományokat Erzsébet királynő vaskalaposan őrzi, ezért nem csoda, hogy Katalin, Meghan és Kamilla is szorulnak időnként. Az utóbbi hercegné alaposan kihúzta a gyufát legutóbbi húzásával az uralkodónál – írja a femcafe.hu.

A királyi család méregdrága ruhái szinte aprópénznek tűnnek ahhoz a tetemes összeghez képest, amibe az uralkodó família fényűző koronázási ékszerkészlete kerül. Egy-egy darab felbecsülhetetlen értéket kóstál, Erzsébet királynő legegyszerűbb tiarája például 2 millió fontba – mintegy 740 000 000 Ft – kerül. Kamilla azonban most rálicitált és legújabb szerzemény 3 millió fontba került. Korábban egy hercegnő sem merte megtenni, hogy olyan koronázási ékszert választ magának, ami drágább, mint az uralkodóé.

A család rajongói amúgy sem kedvelik különösebben Károly herceg második nejét, így többen felháborodásuknak adtak hangot: „Undorító ez a nő! Diana sosem merte volna ezt megtenni” – vélekedett egy kommentelő az Express nevű portálon.

forrás