• csü. ápr 25th, 2024

BOTRÁNY AZ ÖNGYILKOSSÁGBA KERGETETT VAJAI GIMNAZISTA, GÁBOR TEMETÉSÉN! A SZEKÁLÓ OSZTÁLYTÁRSAI IS OTT VOLTAK A TEMETÉSEN.. SAJNOS A KIBORULT ÉDESANYJA MEGTETTE AZT, AMIRE SENKI NEM SZÁMÍTOTT:

Az egész országot megrázta annak a 16 éves vajai fiúnak a története, aki nemrég az iskolai zaklatások miatt dobta el magától az életét Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. A kamasz fiút, Gábor a társai rendszeresen cikizték, a fiatal pedig végül nem látott más kiutat, minthogy véget vetett az életének. A tinédzser édesanya a Blikknek részletesen mesélt arról, mi történt Gáborral a tragédiát megelőző napokban. Elmondása szerint ebből egyértelműnek tűnik, hogy a gyermeke az iskolai zaklatások miatt dobta el magától az életét.

A gyászoló édesanya pár nappal ezelőtt nem szerette volna, ha az osztálytársak jelen vannak, ám később a történtek ellenére mégis úgy döntött, hogy a fia osztálytársai részt vehetnek Gábor temetésén, akit ma 15 órakor kísérnek utolsó útjára. Lovas Edina az RTL Klub Híradójának pár nappal ezelőtt azt mondta: „Próbálok megbocsátani, vagyis próbálom tényleg azt szem előtt tartani, hogy gyerekekről van szó. Lehetett volna az én gyerekem is, aki a másikat piszkálj, de ez nagyon nehéz.

Egy olyan gyereket piszkáltak aki soha nem mert visszaszólni nekik” – nyilatkozta Lovas Edina. A 16 éves Gábort pedig 2021. szeptember 17-én 15 órakor kísérték utolsó útjára, információink szerint az anyuka és a szűkebb gyászoló család koszorúkkal, virágokkal érkezett leróni a kegyeletét a tragikusan fiatalon elhunyt Gábor előtt. Továbbá a Blikk úgy tudja, hogy a Gábort szekáló osztálytársak is részt vettek a temetésen, illetve az iskola buszával tanárok is eljöttek megadni Gábornak a végtisztességet. Gábort református szertartás keretein belül búcsúztatták el, ezt követően kísérték végső nyughelyére. Az urna mögött az édesanya ment, kezében tartva a fia fotóját, hangos zokogás rázta, ketten is támogatták.  Az osztálytársak a sor végére álltak be, és együtt kísérték a menetet sírhelyhez.

Amikor kiléptek a ravatalozóból, mintha meghasadt volna az ég, ugyanis eleredt az eső, a fiatalok pedig az ernyők alatt összebújva, lehorgasztott fejjel kísérték utolsó útjára a tragikusan fiatalon elhunyt Gábort. Lapunk információi szerint a temetés után az érthető okokból kiborult édesanya csúnyán odaszólt a diákoknak, akik folyamatosan bántották fiát. Majd kiborulva, a családtagjait átölelve távoztak a temetőből az eset után. Forrás: Blikk