• hét. máj 20th, 2024

RENDKÍVÜLI! MOST ÉRKEZETT! VÉGRE MEGTÖRTE A CSENDET RUBINT RÉKA! EGYENESEN NORBI KÓRHÁZI ÁGYA MELLŐL JELENTKEZETT! (KÉPEK!!) OLYAT MONDOTT, AMITŐL SOK RAJONGÓ ELSÍRTA MAGÁT…

Rubint Réka végre hírt adott Norbi állapotáról, aki tegnap a házuk előtt lett rosszul és esett össze, miután hazatért a reggeli kutyás futásából. Mint ahogy a Blikk is megírta, Schobert Norbi tegnap délelőtt kutyasétáltatás után rosszul lett, a szentendrei otthonuk előtt esett össze az utcán. Szerencsére Réka éppen otthon volt, így idejében tudott segítséget hívni szeretett férjéhez, akit stabil állapotban, mentőhelikopterrel szállítottak az Amerikai úti kórházba.

Schobert Norbi tegnap kutyasétáltatás után lett rosszul, összeesett, mentőhelikopter vitte kórházba. Az egészséges életmód némileg megosztó élharcosával történtek az egész országot megdöbbentették. Norbi számos rajongója várta, hogy hír érkezzen az állapotáról, ami most meg is történt. Felesége, Rubint Réka most posztolt:

„Drága Mindenki! Ígéretet tettem, hogy amint tudok, jelentkezem. Szeretném megosztani Veletek, hogy az egyik legféltettebb kincsem, a Szerelmem, jól van. Tisztelettel és mérhetetlen HÁLÁVAL tartozom a mentőszolgálat, az orvosok, a kórházi dolgozók és nem utolsó sorban a szomszédaink azonnali segítségnyújtásáért és profizmusáért! Norbi állapota stabil. A legjobb kezekben van. Gyógyulása érdekében pihenésre van szüksége, ezért kérem a sajtó munkatársait, hogy tartsák ezt tiszteletben! Ha minden abban az ütemben halad ahogy eddig, akkor a jövő hét elején elhagyhatja a kórházat!

A Jóisten kegyelme, szeretete és az Őrangyala ismét Vele/Velünk volt Köszönjük a rengeteg támogató üzenetet, energiát… nagyon-nagyon sokat jelent és nagyon szeretünk Titeket! Vigyázzatok magatokra, egymásra a szeretteitekre, mert a baj nem jelentkezik be. Jön és minden előzetes beleegyezés nélkül, kegyetlenül lesújt.”