• vas. máj 5th, 2024

DRÁMA! 2 MILLIÓ FORINTÉRT HIRDETTE MEG A JÓFOGÁSON ÚJSZÜLÖTT GYERMEKÉT EZ AZ ÉDESANYA, ÁM AZ IGAZI SZOMORÚSÁG CSAK UTÁNA JÖTT:

Kétmilliót kért a gyerekért: Letartóztattak egy 24 éves nőt, miután megpróbálta eladni újszülött fiát a feketepiacon 4900 fontért, az az közel kétmillió forintért, ám ez sajnos még közel sem minden:
Az angliai jófogáson hirdette meg, azt hitte nem bukik le. Interneten árulta gyerekét: A nő az interneten próbálta eladni az újszülöttet, és nem törődött azzal sem, hogy a gyerek akár emberkereskedőkhöz is kerülhet.
Azt mondta, hogy azért tette, mert az anyja gondozása miatt pénzre volt szüksége. A rendőrség őrizetbe vette a nőt. Valentina Makukha azzal dicsekedett, hogy több babát is el tud adni az interneten. Több gyereket is tud szerezni : „Ismerek egy orvost, aki segíthet gyereket találni. Az anyák “dokumentum nélkül szülnek, és a babák nem fognak hiányozni” – mondta egy olyan embernek, akiről azt gondolta, hogy “vásárló” lehet. A 24 éves Valentina Makukha öt évig terjedő börtönbüntetésre számíthat tettéért – írja a Mirror.