• szo. máj 18th, 2024

45 évvel ezelőtti képet talált Bódi Margó, ő és Guszti még tiniként látható rajta: nem fogod elhinni, hogy valóban ők azok

44 évvel ezelőtti képet talált Bódi Margó, amin ő és Guszti még tinik voltak. A kép 1976-ban készült, és igazán különleges így látni a két énekest. Bódi Margó már akkor is gyönyörű volt, Guszti pedig igazi macsó.

A Margónál három és fél évvel idősebb későbbi férj, Bodi Guszti nemrég így mesélte el megismerkedésük történetét a tévénézőknek:

“Egy kútnál taliztunk, de már előbb megtetszett Margó, mert a bátyjával haverkodtunk. Már akkor is előrébb jártam, mint a velem egybekorúak, akkor is ilyen izmos voltam, mint most, és jobban felfigyeltek rám a lányok. Margó is. Amikor elénekeltem egy dalt, és amikor az első randit megdumáltuk, eldöntöttem, hogy ő lesz az én életem szerelme” – elevenítette fel az eseményeket Guszti.

És Guszti nem is változtatta meg döntését, valóban elvette Margót és immár több mint 40 éve élnek boldog házasságban. Példás és reményt adó történet az övék, még sok, szép, közösen eltöltött, boldog évet kívánunk a számukra! Most pedig jöjjenek a különleges képek: a bal oldali fotó 45 évvel ezelőtti, “Volt egyszer egy Vadnyugat” – írta hozzá Margó.

Az itt látható, bal oldali kép pedig 40 éve, 1980-ban készült, a gyönyörű Margó a kis Csabit tartja.