• szo. szept 21st, 2024

Ezt csinálta Cicciolina és milliomos lett .Ezt nézzétek :O

Nagy visszhangja volt két évvel ezelőtt, hogy Ausztráliában egy Cicciolina nevű étterem nyílt. Staller Ilona, azaz Cicciolina fülébe jutott a hír, hogy visszaéltek a nevével. A magyarul Husikát jelentő művésznév szigorúan jogvédett, senki nem használhatja fel. Akkor Cicciolina elmondta:

Megkereshettek volna, hogy engedélyezem-e a dolgot, folytathattunk volna az ügy érdekében tárgyalásokat, de mindez a hátam mögött zajlott. Ezért vagyok nagyon mérges! Nem is késlekedtem, azonnal ügyvédet fogadtam, aki hamarosan felveszi a kapcsolatot az étterem tulajdonosával. Mivel a nevem jogvédett, elég sok pénzt fog fizetni nekem, aki ezt a hibát elkövette! Az anyagiakon kívül pedig természetesen ahhoz is ragaszkodom, hogy változtassák meg a hely nevét mihamarabb.

Később kiderült, hogy Olaszországban, Franciaországban, sőt a távoli Peruban is nyílt Cicciolina nevű étterem. Egyesek pedig még messzebb merészkedtek, konkrétan Ilona Staller néven nyitottak vendéglőt. A pereskedés nagyon hosszadalmas volt, de a  Ripost megtudta, hogy a jogi háború néhány hónapja lezárult. A nehéz anyagi helyzetben lévő Cicciolina pedig milliókat nyert a szóban forgó éttermektől.
Forrás: Ripost