• szo. szept 21st, 2024

ERRE MÉGIS MIT LEHET MONDANI? STOHL ANDRÁS KIABÁLVA PANASZKODOTT, HOGY NEM JÖN KI HAVI 1,5 MILLIÓBÓL, MIKÖZBEN AZ ORSZÁG FELE LÉTMINIMUM ALATT TENGŐDIK. EZT MONDTA PONTOSAN:

Stohl András , igencsak heves interjúban elmondta a Borsnak, és újfent kész panasz áradatot zúdított az olvasókra, aki bevallotta, hogy egyébként a másfél millió forint alatti keresetet egyszerűen nem tekinti igazi keresetnek.

” . . ÉN UGYANÚGY KIABÁLNÉK, MINT SCHILLING, CSAK GYÁVA VAGYOK HOZZÁ.”

Stohl a nagyívű beszélgetésben őszintén vall arról, hogy havi másfél milliót kell keresnie ahhoz, hogy jól álljon,írja a blikk.hu

“Igen, ez az igazság! Ahhoz, hogy nullán legyek, olyan másfél milliót. Ebben a gyerektartástól a ház hiteléig sok minden benne van. Őrület, de ez még ugyanaz a házhitel, amit már akkor fizettem, amikor a Zsámbéki-féle szakítás történt a Katonával”

Persze az Orbán-rendszer elleni kirohanások közepette vígan dagonyázik az olyan megrendelésekben, mint például a Pappa Pia, ahol a film egyik főszereplője; de egy TV2-s megkeresést sem utasítana vissza. Sőt, ahogy teltek a hónapok már az egyik legnépszerűbb TV2-s játékos vetélkedő műsor vezetője is lett eközben.

Tényleg itt tartunk..?? Eközben az ország nagy része meg létminimum alatt tengődik.. Ez nagyon elgondolkodtató..

Ti mit gondoltok erről? Írjátok meg véleményeteket kommentben! 

forrás