• pén. szept 20th, 2024

Drámai bejelentést tett Ördög Nóra! El is sírta magát mikor bejelentette a szomorú hírt! – video

Ördög Nóráék elköltöztetik a balatonakarattyai kisboltjukat, annyira utálják a szomszédok

Már hónapok óta feszült volt a viszony az utca lakói és köztük, mivel az érdeklődők a helyiek házai elé parkoltak.

Költözik a Nekem a Balaton kisbolt, Nánásiék a Facebook-oldalukon jelentették be a döntésüket. Már hónapok óta feszült volt a helyzet a szomszédok és köztük. A probléma gyökere az volt, hogy a legtöbb látogató kocsival érkezett, viszont a bolt közvetlen közelében nem volt elég parkolási lehetőség a számukra, így sokszor a helyiek házai előtt álltak meg.

 

Ördög Nóráék elfogadták, hogy a kisbolt körül lakók csendre és nyugalomra vágynak, ezért az önkormányzattal már többször is megbeszéléseket folytattak, hogy orvosolják a problémát. Mostanra viszont sajnos kénytelenek voltak belátni, az üzletük ebben a formában nincs jó helyen, ezért tavasszal átköltöztetik.

A bolt továbbra is Akarattyán marad, de már a körforgalomnál fogják várni a látogatókat, ugyanis parkolás szempontjából ott a legideálisabb.

A házaspár már korábban is javasolta, hogy a körforgalom parkolójánál álljanak meg a vásárlók, ami a bolt jelenlegi helyétől 10 perc sétára van. Mostanra viszont kikerültek a lakóövezet táblák, amelyek jelzik, hogy nem lehet megállni az üzlet közvetlen környékén és jövőhéttől már büntetni is fognak a rendőrök. Nóra és Pál a költözésig mindenkit arra kérnek, hogy inkább parkoljanak a körforgalomnál és onnan sétáljanak picit, ugyanis nem szeretnék, ha emiatt bárkit is megbüntetnének.

Ördög Nóra a videó végén kicsit elsírta magát. Elmondta, hogy nagyon szeretik a mostani kisboltot, amit egyelőre nem fognak bezárni, de nem tudják, hogy a jövő mit hoz.

VIDEÓ: Nánásiék bejelentése


forrás:https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/sztarvilag/tilto-tablak-gunyrajzok-igy-ertek-el-a-helyiek-hogy-elkoltozzon-ordog-noraek-kisboltja/