• pén. máj 17th, 2024

EZ LEHETETLEN ÉS MÉGIS IGAZ!! A gyönyörű és sikeres szőke bombázó, Szabó Zsófi ezzel a hírességgel szűrte össze a levet…teljesen ledöbbentünk! Ez hihetetlen ….

Több érdekes férfi is volt Szabó Zsófi életében : Nem tartott hosszú ideig: szakított dúsgazdag, nős kedvesével Szabó Zsófi (26)! A műsorvezetőnek valószínűleg elege lett a titkolózásból.Egy nős és nem mellesleg gazdag vállalkozóba szeretett bele.A férfi Horváth Éva kedvese volt, mielőtt összejött volna Zsófival. Bár Éva sokszor emlegette őt, nyilatkozott róla, kapcsolatukat soha nem vállalták a nyilvánosság előtt, pontosan amiatt, mert a férfi házasságban él – mondta a Blikknek egy informátor.

Zsófi férje most Kis Zsolt. Szabó Zsófi bevallotta: súlyos összetűzésbe keveredett édesanyjával amiatt, hogy egy roma férfit választott férjének.

Szabó Gyuláné megkérdőjelezte a színésznő döntését, egy darabig szóba se álltak egymással. Szabó Zsófi élete teljesen megváltozott, amióta kimondta a sírig tartó igent szerelmének, Zsoltnak. A szépséges színésznő azonban azt sem rejtette véka alá, hogy ennek ellenére anyukájával napokig nem beszélt Zsolt miatt. Pálma féltette őt, és megkérdőjelezte a döntését, ami komoly konfliktust szült közöttük.-írta meg a Blikk.hu

forrás:hirozon.info