• szo. szept 21st, 2024

„A mai napig mérges vagyok magamra” – Tina elárulta, mit bánt meg a legjobban az életében

Kiderült, hogy egészen kiskorától jogásznak készült, a büntetőjogi terület különösen vonzotta. Végül cukrásznak tanult, amit bár nem bánt meg, a mai napig mérges magára, amiért hátat fordított a jogi tanulmányoknak.

Hatalmas meglepetést szerzett kijelentésével Jellinek Tina, akiből egy spontán beszélgetés során bukott ki egy be nem teljesült álma.

 

„Emlékszem, kisgyerekkorom óta más sem érdekelt, csak a jogi pálya. Különösen a büntetőjog, nagyon szerettem volna ezen a területen elhelyezkedni. Amikor negyedik osztályos voltam, fel kellett írnunk egy cetlire, milyen hivatást szeretnénk. Én már akkor is a jogi pályában gondolkodtam. Aztán nyolcadikban visszakaptuk ezt a cetlit, de én akkor már egészen más irányba mentem tovább” – mondta a cukrászként végzett családanya, aki a mai napig bánja a döntését.

„Nagyon szerettem tanulni, különösen magolni, egyedül csak a matematikával voltak gondjaim. Aztán egyre többen és többször mondogatták, hogy a jogi pálya mennyi tanulással, készüléssel jár. Sosem voltam link, de akkor inkább ezekre a hangokra hallgattam. Valahogy beférkőzött a gondolataim közé, hogy inkább engedjem el ezt az egészet, és – sajnos – így is tettem – vallotta be Tina, aki a mai napig mérges magára a döntése miatt.

 

„A könnyebbik utat választottam, emiatt a mai napig mérges vagyok magamra. Szinte dühös leszek, amikor eszembe jut, hogyan döntöttem. Persze, az életem így is jól, szerencsésen alakult, de ez a nagy álmom már örökre beteljesületlen marad. Reménykedem, hogy a lányaim nem követnek el hasonló ‘hibát’, és ha én már nem is leszek jogász, ők majd követik az álmaikat” – tette hozzá a Sláger TV-n látható Drága családomban Jellinek Tina.