• szo. okt 5th, 2024

Újabb részletek derültek ki Pintér Tibor botrányáról. Felháborító dolgokat művelt

Pintér Tibort bevitték a rendőrök, ugyanis állítólag megverte az egyik dolgozóját, aki fel akart mondani. A lovász egy barátja újabb részleteket árult el a botrányról.

A rendőrök elvitték is kihallgatták Pintér Tibort állítólag azért, mert megverte az egyik dolgozóját, aki fel akart mondani. A Blikk a megvert lovász egyik barátjától tudott meg új részleteket a történtekről.

Mindenki erről beszél és fel van háborodva. A lovász – aki egyébként kaszkadőrként is dolgozik – felmondott neki. Ezen persze összevitatkoztak, ami verekedésig fajult, pontosabban

Tenya őrjöngve ütötte a lovászt, aki csak állta a pofonokat. Ő egyébként harcművész, még szerencse, hogy az ilyen sportágakat űzőkre jellemző a hatalmas önuralom,szerintem ezért nem ütött vissza. Ki tudja, mi történt volna akkor… Miután Tenya abbahagyta az ütlegelést, a férfi nyugodtan csak ennyit kérdezett: »Befejezted?« Később pedig közölte vele, hogy akkor megy a rendőrségre, és feljelentést tesz” – állítja a barát.

Állítólag a feljelentés emlegetése csak tovább rontott a helyzeten, és papírjait is elvette a férfitól Pintér Tibor, valamint az autóját is meg akarta rongálni. A lovász nyilatkozni nem akart, de elisemrte a történteket, Pintér Tibor viszont tagadja, hogy kezet emelt volna dolgozójára.Ez az egész egy hazugság”– mondta.

forrás