• szo. máj 4th, 2024

Katalin hercegné ruhája álomszép, de még ez sem tudja elterelni a figyelmet egy aggasztó dologról

Általában a királyi családon belül Meghant és Harry herceget érik a támadások, de ma váratlanul Vilmos herceg és Katalin hercegné is rengeteg negatív kommentet kapott.

A hercegi pár 7 hónap után most először fogadott vendéget a Buckingham-palotában. A szerencsés az ukrán elnök és felesége volt.

Katalin hercegné gyönyörű Emilia Wickstead ruhát viselt. A kék szín mindig is a hercegné egyik kedvence volt, ahogy az öv is, ami finoman hangsúlyozza kecses derekát.

És általában ennél több információ nem is terjed egy-egy hercegi találka után, most viszont a közösségi média felületein háborognak az emberek azért, mert a szobában tartózkodó személyek nem viselnek maszkot. Sokan úgy gondolják, hogy még abban az esetben is szükséges lenne, ha tartják a 1,5 méter távolságot, hiszen a példamutatás lenne a feladatuk. Mások viszont megvédték a hercegi párt, és túlzásnak tartják, hogy a távolság betartása mellett még maszkot is viselniük kellene. Te mit gondolsz erről?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Today The Duke and Duchess of Cambridge held an audience with President Volodymyr Zelenskyy of Ukraine and First Lady Olena Zelenska, at Buckingham Palace ????

Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés,

via