• pén. szept 20th, 2024

VV Pandóra így néz ki ma. Nem fogsz ráismerni az tuti, ja és van benne egy hatalmas csavar

VV Pandóra így néz ki ma. Nem fogsz ráismerni az tuti, ja és van benne egy hatalmas csavar

Emlékszel még a Pandórára a Valóvilágból? Leülsz, ha meglátod mi lett belőle!

A reality harmadik részében a szerelmi csatározásoké és az erotikáé volt a főszerep. Pandora beköltözése nagy visszhangot keltett, kiderült ugyanis, hogy a lány egykor felnőttfilmekben szerepelt.

MOst :

Pandora várja álmai férfiját

Budapest – Pandora – bár aranyos kislány volt – kancsal békának hitte magát, gyerekként tele volt kisebbségi érzéssel. Tavaly mégis az ő nevére kattintottak a legtöbben az interneten. A ValóVilág 3 második kiesőjének külföldön forgatott felnőtt filmje és fotói osztatlan sikert aratnak, bár a még szinte gyerekként kétes társaságba csöppent lány már évek óta felhagyott bájos idomainak mutogatásával.A sok rossz tapasztalat ellenére szó sincs arról, hogy kiábrándultam volna a férfiakból, de három éve – amióta a barátommal szakítottam – elkerülnek a nagy érzelmek, pedig ha valakibe szerelmes lennék, tűzbe mennék érte, de legnagyobb álmomat, hogy nagy színésznő legyek, nem áldoznám fel – mondja.- Lehet, hogy már hibáztam rövidke életem során, és biztos, hogy még fogok is, de ez az én életem, és egyetlen percét sem bántam meg” – teszi hozzá.

Pandora nem nyilatkozik a lapoknak, szolid életet él, színművészetire jár, méghozzá mindjárt három szakra: színész, táncos és pantomimos egyszerre, s mellette angolt tanul: fennhangon kántálja otthon – vagyis édesanyja lakásában – az angol szövegeket, hogy finomítsa a kiejtését.-írta meg a Blikk.