• vas. máj 5th, 2024

Döbbenet! Szegény Csilla Ezt hogy bírja majd ki? Váratlan fordulat LL Junior kisfiának, Dávidkának az ügyében! – ERRE a fordulatra szinte senki nem számított:

Miért halt meg L.L. Junior kisfia? Nincs eredmény, újrakezdik a nyomozást
Az ügyészség úgy döntött, nem zárja le, és tovább nyomoz Lesi Dávidka halála ügyében. A tanúknak újra vallomást kell tenniük, ugyanis még mindig vannak kérdőjelek a tragédia kapcsán.-írta meg a borsonline.hu

Nem zárja le az ügyészség a nyomozást, tovább nyomoznak L.L. Junior és Hopp Csilla kisebbik fia, Dávidka halála ügyében. Egy évvel a tragédia után (úgy tudni, a kisfiú kiszakította magát édesanyja kezéből, majd az úttestre szaladt, ahol elgázolta őt egy szabályosan közlekedő autó) újra kihallgatják a sofőrt, a feleségét, a járókelőket, Hopp Csilla barátnőit.
“Mivel a térfigyelő kamera a kérdéses pillanatban nem arra mozgott, s így sajnos nincs felvétel a történtekről, s a tanúk vallomásai is ellentmondóak, mert ki így látta, ki úgy a történteket, az ügyészség számára a mai napig kérdéses, mi és hogyan történhetett.

Emiatt van szükség újabb kihallgatásokra” – árulta el a Borsnak dr. Horváth B. Gábor, Csilla ügyvédje. Ő egészen biztos benne, hogy az édesanya mindvégig fogta a kisfiú kezét, ahogy abban is, hogy nem kap börtönbüntetést. Szegény Csilla és Junior, vajon mikor lesz vége ennek a végeláthatatlan nyomozásnak?