• pén. máj 3rd, 2024

Majka elmagyarázta, miért volt nagy bukta a Nyomd a gombot, tesó!

Kadarkai Endre Világtalálkozó című rádióműsorában járt Majka, aki mellett Tamás Gáspár Miklós volt a másik meghívott vendég. A beszélgetés egy pontján szóba került, hogy Majka milyen műsorokat vezetett eddig, majd a Nyomd a gombot, tesó! című kvízműsorra terelődött a szó, ami nagy bukással, hamar lekerült a TV2 képernyőiről.

Majka szerint ennek több oka volt, egyébként ő találta ki a formátumot valakivel:

Ez óriási bukta volt. Azt gondoltuk, megreformáljuk ezzel a kvízvilágot, mert minden adott benne, ami máskor, más műsorokban siker volt. Abból kiszedtünk minden jót és kidobtuk minden rosszat. Szerintem bonyolult volt. Az embereknek 2020-ban a televízióban arra van szükség, hogy a fekete labdát a fekete lyukba vidd el és közben legyél vicces. A kéket meg a kékbe. Ha már a pirosat akarod a fehérbe, akkor már felteszik, hogy miért a pirosat akarod a fehérbe. De nem akarom megmagyarázni, hogy mi túlgondoltuk ezt a dolgot. Ez egy nagyon nagy perec volt. Ez egy vállalkozás volt, amit azért csináltam, hogy jobb legyen nekem, a környezetemnek, a családomnak. Hogy nem sikerült, nekem pont olyan bukta volt, mint mikor egy étterembe beleraktam 50 millió forintot és nem jött össze.

 

Majka elmondta azt is, hogy abszolút nem érezték a forgatásokon, hogy bukás lesz a műsorból, sőt: szerinte fantasztikus casting volt, nagyon jó stábbal dolgoztak.

Forrás: 24.hu