• pén. szept 20th, 2024

Tóth Andinak elege lett a róla szóló cikkekből, és cicifogdosás közben üzent – Videó

Úgy tűnik, Tóth Andinál betelt a pohár. Az énekesnő azt sérelmezi, hogy mindenhol melléről és testéről írnak, ezért úgy döntött, telepakolja kompromittáló videókkal az Insta-oldalát.

Tény, hogy Tóth Andi az utóbbi időben számos szexi fotót tett közzé közösségi oldalán. Az énekesnő többször is bikiniben mutatta meg bájait, amivel semmi gond, azonban a napokban felkerült a közösségi oldalára egy túlretusált fotó is, ami szemet szúrt néhány embernek, és rengeteg támadást kapott.

Az énekesnőnél betelt a pohár, és először tiltotta a szóban forgó fotó alatt a kommenteket, majd több olyan videót is közzétett oldalán, amivel tovább hergelheti az embereket.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

#photoshop

Tóth Andi (@tothandi.andee) által megosztott bejegyzés,

A másik videóban Andi külön kiemeli, hogy bikinialsóját otthon hagyta, ezért bugyiban napozik, majd erőteljesen megfogdossa melleit, és azt kéri, hogy írják meg róla ezt is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

#írdmármeg #köszi #nobikinialsó #egynappihi #ennyijár

Tóth Andi (@tothandi.andee) által megosztott bejegyzés,

A kommentelőknek megoszlik a véleménye Andi provokatív videóiról: sokan azt írják, hogy ne foglalkozzon velük, hiszen csak irigyek, de vannak, akik szerint csak is ő tehet arról, hogy csak bájairól szólnak a hírek.

Ezt már ott rontottad el, hogy így építetted fel a közönséged. Ha valami értelmes tevékenység miatt szaporult volna fel a követő táborod, nem kéne flegma videót feltölteni.

-írta az egyik kommentelő.

life