• szo. ápr 27th, 2024

Kiderült a palota borzalmas titka. Azt állítják, ezért volt teli zúzódással a terhes Diana hercegnő hasa

Sokan elképzelni sem tudják, hogy ez a szörnyűség valóban megtörtént, pedig…

Fájdalmas titkok derültek ki a múltból. Diana hercegnő eleinte névtelenül, titokban közölt információkat életéről egy íróval, aki később ki is adta a történetet, de a hercegnő halála után előkerültek a hercegnő legbensőbb vallomásainak lejegyzett anyagai – írja a DailyMail.

Diana hercegnő borzalmasan érezte magát házasságában, szinte azonnal, hogy bekerült a royal körökbe. Tudta, hogy Károly herceg viszonyt folytat a háta mögött. Elképesztően magányos volt, láthatatlannak érezte magát saját otthonában. Férje semmibe vette, levegőnek nézte, bármivel is próbálkozott. Márpedig ő mindent megtett.

„Mondtam neki, hogy kétségbe vagyok esve, és kisírtam a szememet. Erre mindig az volt, a válasz, hogy miért csinálom már megint ez vele, majd kiment lovagolni” – mondta Diana.

4 hónapos terhesen kétségbeesett lépésre szánta el magát. A lépcsőről vetette le magát, csak hogy férje észrevegye végre.

„Tudtam, hogy nem fogom elveszíteni a gyermekeimet, bár a hasam teli volt zúzódásokkal. De még ekkor sem törődött velem. Úgy csinált, mintha semmi nem történt volna, majd kisétált az ajtón” – mesélte Diana hercegnő.

Ha a veszélyes művelet egy kicsit is máshogy alakul, könnyen az lehetett volna az a nap, amikor a világ elveszíti Vilmos herceget.

forrás