• hét. máj 20th, 2024

Horror! Kim Kardashian photoshop-bakija túltesz mindenen – Fotók a cikkben

Bár korábban is kellett már magyarázkodnia egy-egy képe miatt, most ismét forrnak az indulatok Kim Kardashian körül. Mert míg az egyik oldalról több mint 168 millióan követik őt, és a világ egyik legszexibb nőjének kiáltják ki, a másik oldalról előbukkan néha egy-egy olyan fotó, amelyen a legendás popsinak és melleknek, a bomba alaknak semmi nyoma. Alig több mint fél éve rajta röhögött a világ egy photoshop-baki miatt, most valami hasonlót szúrtak ki egy képén a rajongók. Ha ez a kép nem lenne manipulált, akkor valóságos horrorral állnánk szemben!

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Venomousss

Публикация от Kim Kardashian West (@kimkardashian)


Egy kampány, két fotó! Megszokott dolog ez, szinte mindennapos. Ennek a két képnek az egyikén azonban horrorbaillő dolgot szúrtak ki a netezők. És bizony, erre nincs magyarázat! Neked nem frucsa valami ezen a háttal készült fotón? Nézd csak meg alaposan!

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Venomousss

Публикация от Kim Kardashian West (@kimkardashian)

 

Akkor egy új illattal rukkoltak elő Kim, a kampányhoz pedig Kylie Jenner nyerte meg maga mellé. A lehető legerősebb páros, csak elrontani lehetett mindent. És úgy tűnik, akkor is sikerült. Kiszúrtad már?

Bizony-bizony, akármelyik irányból számoljuk, itt bizony hat lábujjat látunk. Megdöbbentő – ha már a lábujjakat is retusálni kell egy ilyen kampányképen, vajon mennyi igaz abból, amit látunk a képen? És hogy mehetett ez t mindenkin? A jelek szerint Kylie és Kim is szerencsétlen ilyen szempontból.

forrás